A2

ΟΦΗ ανόδου, ήττα με χαμόγελα για Ροδίων

ΟΦΗ ανόδου, ήττα με χαμόγελα για Ροδίων

Το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ συνεχίστηκε καθώς επικράτησε εύκολα με 3-1 του ΟΠΕ Ρεθύμνου στο ντέρμπι της Κρήτης, την ώρα που το Μαρκόπουλο πανηγύριζε νίκη παραμονής στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα. Ο Απόλλων Σμύρνης το ντέρμπι στον 2ο υποόμιλο, η Ροδίων τα χαμόγελα.

Χανιά και ΟΦΗ συνέχισαν με νίκες κατά την 12η αγωνιστική του 1ου υποομίλου στον Α Όμιλο της Α2 των ανδρών καθώς ΑΕΚ και Ρέθυμνο δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι στα παιχνίδια τους.

Οι «ασπρόμαυροι» του Ηρακλείου με το 3-1 επί του Ρεθύμνου εκμεταλλεύθηκαν το ρεπό της Παλλήνης διευρύνοντας στους 4 πλέον την διαφορά τους με την ομάδα της Αθήνας.

Στα Χανιά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΚ και με το 3-1 πήραν τη νίκη γοήτρου και πλέον είναι στο +3 από τους «κιτρινόμαυρους».

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε το Μαρκόπουλο στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα καθώς με το 3-1 έκανε ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία αφήνοντας τους «πράσινους» στην πρότελευταία θέση.

Στον 2ο  υποόμιλο του Α Ομίλου ξεχώρισε η νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στην Ροδίων με 3-2, ωστόσο η ομάδα της Δωδεκανήσου με τον βαθμό που απέσπασε παραμένει στην 2η προνομιούχα θέση έχοντας δύο πλέον βαθμούς διαφορά από τους «κυανόλευκους» της Ριζούπολης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΕΚ  3-1

ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΟΦΗ 3-1

ΜΙΛΩΝ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ 1-3

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 3-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ Α ΟΜΙΛΟΥ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 3-2

ΙΩΝΙΚΟΣ  – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...