A2

Όλα μπλε στο City (foto)

Όλα μπλε στο City (foto)

Παρουσία του προέδρου του ΑΟ Αιγάλεω Γιάννη Παλτόγλου, των αθλητών αλλά και πολλών φιλάθλων της η ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω πραγματοποίησε την Παρασκευή με κάθε επιτυχία τον ετήσιο χορό και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της…

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησαν τα χαμόγελα και οι ευχές η ομάδα βόλεϊ του Αιγάλεω πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της με την διοίκηση και τις αθλήτριες των «κυανολεύκων» να υπόσχονται πως το City θα συνεχίσει την θετική πορεία των τελευταίων ετών δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες χαρές στους φιλάθλους του.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κέντρο των δυτικών προαστίων οι  αθλήτριες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να αφήνουν για λίγο στην άκρη τις προπονήσεις και τους αγώνες και να διασκεδάζουν μέχρι πρωίας με πολύ χορό και τραγούδι.

Το τραπέζι της γυναικείας ομάδας έλαμψε από ομορφιά καθώς όλες οι «κυανόλευκες» αθλήτριες της Αγγελικής Αντωνιάδη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ από κοντά τόσο το προπονητικό team όσο και οι φίλαθλοι της ομάδα που έδωσαν ξεχωριστώ χρώμα στην εκδήλωση.

Την «κυανόλευκη» πίτα που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων έκοψαν από κοινού ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ Παντελής Βλάχος και ο πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω Γιάννης Παλτόγλου εν μέσω πολλών χειροκροτημάτων και συνθημάτων από τους φίλους της ομάδας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της και φροντίζουν να την ενισχύουν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Στην λαμπρή «κυανόλευκη» βραδιά άπαντες ευχήθηκαν η ομάδα να  ψηλά την σημαία του Αιγάλεω στο βόλεϊ και η ομάδα (γυναικεία και Ακαδημίες) να γράψου νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία της.

Τυχερή της βραδιάς ήταν η Εύα Μανώλικα. Το τυχερό φλουρί της πίτας έπεσε στο δικό της κομμάτι και εκτός από τις ευχές και τα φιλιά όλων κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο  που υπήρχε.

aigaleo-pita-agelikh-manolika-vlaxos aigaleo-pita-agelikh-paltoglou-vlaxos aigaleo-pita-paltoglou-vlaxos aigaleo-pita-paltoglou-vlaxos-3 aigaleo-pita-neanides aigaleo-pita-agelikh-tasoula-efi

aigaleo-pita-gynaikesaigaleo-pita

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...