Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα έτοιμα για το «2016 Cyprus International Volleyball Tournament»

Όλα έτοιμα για το «2016 Cyprus International Volleyball Tournament»

Οριστοκοποιήθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης το πρόγραμμα του πρώτου διεθνούς τουρνουά «2016 Cyprus International Volleyball Tournament» που διοργανώνει το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η ΚΟΠΕ και είναι εγκεκριμένο από τη CEV, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού Πειραιώς, της σερβικής Βοϊβοντίνα και των “γηπεδούχων” ομάδων Ομόνοιας και Ανόρθωσης.

Ολυμπιακός και Βοϊβοντίνα θα αφιχθούν στην Κύπρο την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 και θα διαμένουν στη Λευκωσία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία και στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου: Ολυμπιακός Π. – Ομόνοια (Στ. Ελευθερία), Bοιβοντίνα – Ανόρθωσις (Θεμιστόκλειο)

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου: Βοιβοντίνα – Ομόνοια (Στ. Ελευθερία), Ολυμπιακός Π. – Ανόρθωσις (Θεμιστόκλειο)

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου: Ομόνοια – Ανόρθωσις (Στ. Ελευθερία), Ολυμπιακός Π. – Βοιβοντίνα (Στ. Ελευθερία)

Το σύστημα βαθμολογίας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν θα διεξαχθούν σε σύστημα ενός ομίλου και η βαθμολογία θα είναι ως εξής: H νίκη 3-0, 3-1 θα προσφέρει τρεις βαθμούς και το αποτέλεσμα 3-2 θα προσφέρει στο νικητή δυο βαθμούς και στον ηττημένο ένα βαθμό. Με την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει η απονομή στο νικητή.

Ήδη στην ΚΟΠΕ στάλθηκαν οι αποστολές Ολυμπιακού Π. και Βοϊβοντίνα ως εξής:
Ολυμπιακός Π: (Προπονητής:Flavio Gulinelli): Μενέλαος Κοκκινάκης, Ιωάννης Ρουμελιωτάκης, Dmytro Filippov, Konrad Guzda, Justin William Duff, Liberman Agamez, Konstantin Cupkovic, Livan Rodriguez, Δημήτριος Σουλτανόπουλος, Νίκος Ζουπάνι, Ανδρέας – Δημήτριος Φράγκος, Κωνσταντίνος Στοιβακτής, Γεώργιος Στεφάνου και Σπυρίδων Μπαρμπούνης.

Βοιβοντίνα : Stevan Simic, David Mehic, Cedomir Stankovic, Βorislav Petrovic, Milos Vemic,Petar Premovic, Miran Kujundzic, Milos Nadazdin, Nikola Pekovic, Nedjeljiko Radovic, Pavle Peric και Vuk Todorovic.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ, από την οποία θα εκδοθούν οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων και μεμονωμένα εισιτήρια μίλησαν για τη συμμετοχή της ομάδας τους στο τουρνουά ο γενικός γραμματέας της Βοϊβοντίνα Ντράγκαν Βούκσεβιτς και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Π. Νίκος Μαντούβαλος.

voivodina

Ντρ. Βούκσεβιτς (Boϊβοντίνα): «Θα μας βοηθήσει πολύ το τουρνουά»
Ο γεν. γραμματέας της «ερυθρόλευκης» ομάδας του Νόβισαντ ανέφερε ότι το τουρνουά στην Κύπρο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του ενόψει των υποχρεώσεων της στο σερβικό πρωτάθλημα που αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα, η ομάδα θα αγωνιστεί το Δεκέμβριο στο CEV Cup Ανδρών.

Ο κ. Βούκσεβιτς ανέφερε ότι στην Κύπρο η ομάδα του θα έλθει με 12 παίκτες. Ο κ. Βούκσεβιτς εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή της ομάδας του σε τουρνουά στην Κύπρο.

Ν. Μαντούβαλος (Ολυμπιακός Π.) «Θα δείξουμε τα πρώτα δείγματα γραφής»
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Π. Νίκος Μαντούβαλος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ εξέφρασε καταρχάς τη χαρά του που ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Κύπρου. Ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε ότι το τουρνουά θα αποτελέσει το πρώτο δείγμα γραφής για την ομάδα του μετά τις σκληρές προπονήσεις στο πλαίσιο προετοιμασίας που άρχισε στις 22 Αυγούστου.

madouvalos_tarnatoros_tsiligkiri_cev

Ο Ολυμπιακός πέραν από το τουρνουά της Κύπρου θα συμμετάσχει σε άλλα τρία τουρνουά προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεών του στη Volleyball –League, το Κύπελλο Ελλάδας και το League –Cup που θα διεξαχθεί στην Κύπρο. (Ο Ολυμπιακός αισθάνεται χαρά που η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Κύπρο). Επίσης, βασικός στόχος της Πειραϊκής ομάδας είναι και η διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντούβαλο, ο Ολυμπιακός επενδύει πολλά στο τουρνουά της Κύπρου γι’αυτό μέχρι τότε θα κάνει συνεχείς προπονήσεις.

O τιμ –μάνατζερ του Ολυμπιακού ανέφερε ότι ο Ιταλός κόουτς προσπαθεί να βάλει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα άνκαι όπως είπε: «Η ομάδα διαθέτει πολλούς παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα και ο προπονητής και το τεχνικό του τιμ στο οποίο στηρίζουμε πολλά θα περάσουν εύκολα αυτά που θέλουν».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...