ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όλα έτοιμα και έτοιμοι στην Σύρο

CSC_0040

Έτοιμοι και αισιόδοξοι πως το Final 4 της Σύρου θα αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και θα είναι απο τις πλέον πετυχημένες των τελευταίων ετών εμφανίστηκαν οι διοργανωτές της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Μάλιστα ο αντπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεoνταρίτης προειδοποίησε πως «θα το πληρώσουν ακριβά» όποιοι έχει κατα νου να δημιουργήσουν τυχών επεισόδια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου ξεκίνησε στην Ερμούπολη με τους διοργανωτές να δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να διοργανώσουν μια γιορτή του βόλεϊ μακριά απο επεισόδια και παρατράγουδα…

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Χρήστος Σύλλας αναφερόμενος στην διοργάνωση τόνισε «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ της ΕΟΠΕ πιστεύω ότι αυτό το διήμερο θα είναι ίσως η μεγαλύτερη γιορτή του βόλει το Φάιναλ-4. Βρισκόμαστε σε ένα φιλόξενο μέρος και θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο και την Περιφέρεια, την Περιφέρεια και το Δήμο. Να ευχαριστήσω όλες της ομάδας και αυτές που έφτασαν στο τέλος αλλά και όλες όσες συμμετείχαν από την αρχή αυτή του ταξιδιού. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή, να την χαρούν όλοι, να ευχαριστήσω επίσης την ΝΕΡΙΤ που θα καλύψει τη διοργάνωση. Εύχομαι υγεία και καλά αποτελέσματας».

Ο αντιπεριφεριάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης υποδεχόμενος της αποστολές των ομάδων τόνισε «Σας καλωσορίζω στη Σύρο, στην πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα –αν όχι το καλύτερο-όλων των εποχών. Αυτό οφείλεται στις ομάδες που συμμετέχουν. Ως άνθρωπος του βόλεϊ εύχομαι του χρόνου ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί σε ένα γήπεδο μεγαλύτερο γήπεδο γιατί το βόλεϊ αξίζει περισσότερα από αυτά που του αφήνουν να διεκδικήσει. Είναι μεγάλη χαρά που είστε όλοι εδώ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε αυτή η διοργάνωση να είναι μια πραγματική γιορτή. Ο καλύτερος ας κερδίσει αν και πολλές φορές στον αθλητισμό κερδίζει και ο πιο τυχερός. Όποιος κι αν κερδίσει θα τον χειροκροτήσουμε όλοι. Κλείνω με την ευχή να διεξαχθούν οι αγώνες όπως όλοι επιθυμούμε».

Ο Δήμαρχος Ερμούπολης – Σύρου Γιώργος Μαραγκός τόνισε «Καλωσορίζουμε τις αποστολές, τους δημοσιογράφους, φιλάθλους και όλους του συντελεστές που θα συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αυτή η φιλοξενία του Φάιναλ-4 στη Σύρο. Ο δήμος και το νησί ζει και αναπνέει για το βόλεϊ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ομάδα που προβάλλει και διαφημίζει το νησί μας, δημιουργεί πρότυπα και ιδεώδη στη νεολαία μας να ασχολείται με τον αθλητισμό. Αυτή η διοργάνωση είναι σημαντικό που φιλοξενείται εδώ και για όλους τους φίλους του βόλεϊ θα είμαστε στο επίκεντρο όλης της εβδομάδας.

Έχουμε καλύψει τα τεχνικά προαπαιτούμενα για το γήπεδο και πιστεύω ακράδαντα ότι θα δικαιωθούμε και η διοργάνωση θα είναι μια από τις καλύτερες. Εγώ δεν το κρύβω υποστηρίζω το Φοίνικα Σύρου αλλά νικητές θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες, όλες οι ομάδες και το νησί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΕΟΠΕ γιατί διαπίστωσε ότι έχει να κάνει με αξιόπιστους συζητητές με το Δήμο και την Περιφέρεια και δεσμεύομαι ότι θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το βόλεϊ».

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας της διοργάνωσης όπως ειπώθηκε θα είναι αυξημένα καθώς άπαντες είναι αποφασισμένοι να δούνε μια γιορτή του βόλεϊ και όχι εικόνες βίας και ντροπής. Μάλιστα στις καθιερωμένες δηλώσεις τους στην συνέντευξη τύπου ο αντιπεριφεριάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης μιλώντας για τα μέτρα ασφαλείας ήταν ξεκάθαρος στέλνοντας μήνυμα προς όποιον έχει στόχο να δημιουργήσει προβλήματα.
«Αν κάποιος τολμήσει να κάνει το παραμικρό θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή θα το μετανιώσει πικρά. Είναι απειλή για τους χουλιγκάνους αυτό, όπως αυτοί απειλούν τις διοργανώσεις» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεονταρίτης θέλοντας να δείξει τη αποφασιστικότητα όλων για το θέμα της ασφάλειας.

Ο Περιφερειάρχης σχολιάζοντας στην αρχή τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν για την διοργάνωση τόνισαν «Έχουμε κάνει επανειλημμένες συσκέψεις είμαστε σε καλό δρόμο και έχουν βοηθήσει όλα τα σωματεία. Όλοι έχουν διάθεση να διεξαχθεί ένα  Final 4 χωρίς επεισόδια. Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Ακόμα και οι επίσημοι όλοι είναι με ονομαστική κάρτα, θα υπάρχουν τρία σημεία ελέγχου και σωματικός έλεγχος σε όλους ακόμα και σε εμάς. Αυτό είναι σημειολογικό. Θα είναι γιορτή».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος της Σύρου σχολιάζοντας στο θέμα των μέτρων ασφαλείας υπογράμμισε «Το βόλεϊ είναι πολιτισμένο άθλημα όπως και το νησί της Σύρου. Θέλω να ευχαριστήσω το λιμεναρχείο και την αστυνομική διεύθυνση της Σύρου. Αν και εφόσον συμβεί παρασπονδία θα πρέπει όσοι αγαπάμε το βόλεϊ να το απομονώσουμε εγκαίρως».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ