Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Όλα έτοιμα στη Νάξο

Όλα έτοιμα στη Νάξο

Τα πάντα είναι έτοιμα στη Νάξο προκειμένου στις 5 και 6 Οκτωβρίου να διεξαχθεί με κάθε λαμπρότητα το τουρνουά του Πανναξιακού με την συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Θέτιδας Βούλας.

Στη Νάξο αναμένεται να διεξαχθεί ένα από τα καλύτερα τουρνουά προετοιμασίας καθώς ο Πανναξιακός φρόντισε για μια ακόμη φορά να κλείσει δυνατά ονόματα όπως αυτά του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδι με την αυλαία του τουρνουά να έχει και ιστορικό ενδιαφέρον αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα ανοίξουν λογαριασμό στα μεταξύ τους παιχνίδια και στο βόλεϊ γυναικών.

Η αποστολές των τριών ομάδων θα καταφθάσουν στο νησί της Νάξου την Πέμπτη το βράδυ και οι αφίξεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή το μεσημέρι πάντα με τα πλοία της Blue Star Ferries, μεγάλο χορηγού της διοργάνωσης και των ομάδων του Πανναξιακού.

Πριν την έναρξη του τουρνουά θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων την οποία οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σε ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ www.paon.gr σε συνεργασία με το αθλητικό πόρταλ www.arthografos.gr

Στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων θα παραβρεθούν οι προπονητές, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων και θεσμικοί παράγοντες του νησιού.

Το πρόγραμμα του τουρνουά :

Παρασκευή 5/10

14:00 Συνέντευξη τύπου

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

20:30 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΘΕΤΙΣ ΒΟΥΛΑΣ

Σάββατο 6/10

17:30 Μικρός τελικός

20:00 ΤΕΛΙΚΟΣ