Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Όλα για όλα για τη νίκη

Όλα για όλα για τη νίκη

Έτοιμοι για τον 2ο τελικό του πρωταθλήματος είναι Πανναξιακός και Ολυμπιακός με τις “κυανόλευκες” να υποδέχονται την Τετάρτη στη Νάξο τις “ερυθρόλευκες” που προηγούνται 1-0 στα παιχνίδια…

Μετά το Ρέντη η σειρά των τελικών στην Α1 γυναικών μεταφέρεται στις Κυκλάδες και τη Νάξο. Εκεί όπου ο Πανναξιακός την Τετάρτη υποδέχεται τις “ερυθρόλευκες” με στόχο να εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα και να κάνουν το 1-1.

Οι νησιώτισσες στο παιχνίδι του Πειραιά μετά το καλό πρώτο σετ προβλημάτισαν με την απόδοσή τους καθώς τα πολλά λάθη στην υποδοχή κόστισαν ακριβά, με τον Γιώργο Ρούση να δηλώνει αισιόδοξος πως οι αθλήτριες του θα παρουσιαστούν καλύτερες μπροστά στο κοινό τους.

Ο τεχνικός του Πανναξιακού δήλωσε «Αύριο παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι των τελικών και θα πρέπει να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις τον φετινό Ολυμπιακό αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθούμε με τον σωστό τρόπο. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μου βρίσκεται εδώ αλλά δεν παίζεις τελικό κάθε μέρα και πρέπει όλοι να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό».

Ο Ολυμπιακός έχοντας ακόμη αμφίβολη την συμμετοχή της Γιώτας και Κονόμη θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα από τον 5ο τίτλο της ιστορίας του. Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ευελπιστεί η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη του πρώτου τελικού και να φθάσει στη νίκη.

Αναφερόμενος στον δεύτερο τελικό ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε «Σίγουρα ο Πανναξιακός παίζει διαφορετικά εντός έδρας από ότι εκτός. Μέσα στο γήπεδό του αγωνίζεται καλύτερα. Εμείς εφόσον παίξουμε καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των τελικών».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

3ος τελικός – Σάββατο 29/4
20:00, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
4ος τελικός (αν χρειαστεί) – 2/5
Νάξου, ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ AON-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)
5ος τελικός (αν χρειαστεί) – 5/5
Ρέντη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ AON(η ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί αργότερα)