CEV CUP

Όλα για όλα για την πρόκριση

Όλα για όλα για την πρόκριση

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και δυνατός προκειμένου να κάνει την ανατροπή στην Γαλλία και να εξασφαλίσει την πρόκριση του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας είναι ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται (21:00) από την Τουρ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το 2-3 του πρώτου αγώνα μπορεί να έχει δύσκολη αποστολή στην Γαλλία, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν την ρεβάνς και παράλληλα να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Με τον Σάσα Στάροβιτς να έχει πλέον ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα και ήδη να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση, οι “ασπρόμαυροι” θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή πρόκρισης και να δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Παρά το 2-3 της Θεσσαλονίκης και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κυψέλης στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατεί αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να γυρίσει στην βάση της με την πρόκριση αρκεί να παίξει απόλυτα συγκεντρωμένα και σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Ήδη η ομάδα που βρίσκεται από εχθές στο Τουρ πραγματοποίησε δύο προπονήσεις στο γήπεδο όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση, με την πρωινή, να είναι περισσότερο ξεμούδιασμα και τακτική από τον Γιάννη Καλμζίδη.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, θέλει να κάνει την ανατροπή για να σφραγίσει το εισιτήριο προς την 8άδα της διοργάνωσης και να επαναφέρει την ψυχολογία και τα χαμόγελα όλων στο τμήμα. Έργο δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο.

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε “Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για να κερδίσουμε και έτσι θα γίνει και την Τετάρτη. Περιμένω ένα κλικ για να “ξεμπουκώσει” ας το πούμε λαϊκά η ομάδα και να παίζει καλό βόλεϊ”.

Ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί κόντρα στην Τουρ ψάχνει τη νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωσης νίκης του με 3-2 η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Αντίθετα ήττα με οποιοδήποτε σκορ για τους “ασπρόμαυρους” θα τους αφήσει εκτός Ευρώπης.

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τους Τσέχους της Τσεζ Καρλοβάρσκο που απέκλεισε με 2 νίκες την Ρωσική Σουργκούτ που είχε αφήσει εκτός τον Ολυμπιακό και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης μαζί με τους Γερμανούς της Γιουναϊντερ Ρέϊνμαν.