Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όλα για όλα στην Κυψέλη

Όλα για όλα στην Κυψέλη
Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα τα δώσουν όλα για όλα την Τετάρτη (19/4, 19.00, Novasports-HD3, Γεωργουλέας, Θεμελής) στο κλειστό της Κυψέλης προκειμένου οι μεν “πράσινοι” να μείνουν ζωντανοί στην ημιτελική σειρά και οι δε “ασπρόμαυροι” να κάνουν το 3-0 στις νίκες παίρνοντας την πρόκριση.

Με το Θάνο Μαρούλη να συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του που επιβαρύνθηκε από την πτώση του στο τρίτο σετ του δεύτερου ημιτελικού και μετά από πέντε ημέρες ειδικής θεραπείας στο πόδι να προπονείται την Τρίτη, ο Παναθηναϊκός θέλει να παρατείνει τη σειρά. «Δεν μας αξίζει να τελειώσουμε τη σειρά των ημιτελικών στην έδρα μας. Θέλουμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά των αγώνων και να πάμε σε πέμπτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα είναι εύκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος μας. Μετά από τέτοια σεζον μας αξίζει να πάμε στον τελικό. Εάν δεν μας αξίζει θέλουμε να πέσουμε μαχόμενοι», είπε ο διεθνής πασαδόρος ενώ για την κατάσταση της υγείας του είπε: «Το πρόβλημα είναι στο οστό και επιβαρύνθηκε από το χτύπημα στον δεύτερο αγώνα. Τις τελευταίες δύο ημέρες έχει βελτιωθεί πολύ και αυτό με κάνει αισιόδοξο ότι θα αγωνιστώ».

Πρόβλημα στον… πασαδόρο έχει και ο ΠΑΟΚ με Βλάντο Πέτκοβιτς να ακολουθεί την αποστολή αν και η συμμετοχή του λόγω του τραυματιμού του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Εκτός αποστολής ο Σάσα Στάροβιτς ο οποίος ακολουθεί θεραπεία στον αυχένα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα είπε: «Αύριο είναι μία ξεχωριστή ημέρα με έναν αγώνα που δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους. Δε μπορώ να πω με βεβαιότητα πως θα κάνουμε το 3-0 στις νίκες αλλά αυτός είναι ο στόχος. Θα γίνει μεγάλη μάχη και πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Εχουμε προβλήματα αλλά δεν τα βάζουμε μπροστά. Μπροστά μπαίνει μόνο η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα ρισκάρει και έχει και καλή έδρα. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι στην τακτική μας και στο παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».