ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Όλα στον αερα στην Εθνικη

Όλα στον αερα στην Εθνικη

Η τελευταία ήττα από την Λευκορωσία έφερε γκρίνια και προβληματισμό,  τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στην παραίτηση και την Εθνική μας ομάδα σε…κρίση λίγο πριν την έναρξη των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με την αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο στόχο να έχει ξεκινήσει ήδη στην Αλεξανδρούπολη, θα περίμενε κανείς πως η Εθνική μας ομάδα θα βρισκόταν στην τελική ευθεία για τα καθοριστικά παιχνίδια με Σουηδία, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζαν.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τελεί εν τρικυμία και τα πάντα βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Η ήττα από την Λευκορωσία, προκάλεσε την αντίδραση του Ομοσπονδιακού Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ο οποίος μάζεψε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους ενημέρωσε- παρουσία του τιμ μανατζερ Μάριου Γκιούρδα- την πρόθεσή του να παραιτηθεί επικαλούμενος κρούσματα αγωνιστικής απειθαρχίας.

Αυτό μάλιστα έρχεται σε συνέχεια παλαιότερης δυσαρέσκειας του για την κατάσταση που επέστρεψαν από την άδειά τους οι παίκτες που είχαν μείνει εκτός Μεσογειακών Αγώνων…

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας αντέδρασαν στα λεγόμενα του προπονητή τους και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν καθώς μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε καμία λογική πριν την έναρξη των καθοριστικών παιχνιδιών.

Αντίδραση από πλευράς διοίκησης Καραμπέτσου δεν υπήρξε μέχρι στιγμής, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η κατάσταση είναι οριακή στην Εθνική μας ομάδα που πλέον καλείται να βρει λύσεις στα… «εσωτερικά» της και να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη μπορεί στα προκριματικά.