ΔΙΕΘΝΗ

Η Όλγα Στράντζαλη στις «άσους των άσων» της Orlen Liga

Η Όλγα Στράντζαλη στις «άσους των άσων» της Orlen Liga

Στην κορυφαία ομάδα του πολωνικού πρωταθλήματος Γυναικών, σύμφωνα με την ψηφοφορία των δημοσιογράφων,  φιγουράρει μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Orlen Liga η διεθνής μας, Όλγα Στράντζαλη, που δικαιώνει τη διοίκηση της Λεγκιόνοβα για την απόκτησή της.

Αφού έκανε το … αγροτικό της πέρυσι στην Πίλα, η 2η χρονιά στην Πολωνία βρήκε την  Ελληνίδα άσο, με σκληρή δουλειά και περισσότερη εμπειρία, όχι απλά βρήκε τα πατήματά της, αλλά προσαρμόστηκε  πλήρως στις υψηλές απαιτήσεις της Λίγκας. Μάλιστα εξελίχθηκε σε ηγέτιδα της ομάδας της, που τερμάτισε στην 4άδα της βαθμολογίας και δικαιούται να κάνει όνειρα υψηλότερης διάκρισης.

Σε πολλά φετινά ματς η διεθνής μας άσος, όποτε χρειάστηκε πήρε την Λεγκιόνοβα στις πλάτες της και αποτελώντας την επιθετική αιχμή, πανηγύρισε σημαντικές νίκες με τις συμπαίκτριές της, αλλά και ατομικές διακρίσεις, ως κορυφαία.

Συνολικά η Στράντζαλη, σημείωσε κατά μέσο όρο πάνω από 15 πόντους ανά παιχνίδι και συνολικά 326 πόντους σε 22 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου έχοντας πετύχει 287  από επίθεση, 20 μπλοκ και 19 άσους.

Ευχόμαστε η 24χρονη ακραία από την Σκύδρα να έχει ανάλογη συνέχεια και στα πλέι οφ, φτάνοντας όχι μόνο στο στόχο που έχει θέσει από την αρχή της χρονιάς με την ομάδα της, αλλά και τους προσωπικούς της.