A2

Όλοι Νέα Βύσσα!!!

Όλοι Νέα Βύσσα!!!

Την τιμητική του στα ερτζιανά του Sport FM 94.6 είχε σήμερα ο ΑΟ Νέας Βύσσας καθώς η ομάδα του Έβρου που πανηγύρισε την άνοδό της στην Α2 των γυναικών αήττητη και χωρίς να χάσει σετ, στο πρόσωπο του Πέτρου Πολυχρονίδη βρήκε τον πλέον ένθερμο υποστηρικτή της…

Με καταγωγή από τη Νέα Βύσσα που πάντα τιμά και ποτέ δεν ξεχνά ο Πέτρος Πολυχρονίδης,  δεν θα μπορούσε να μην είναι και φανατικός φίλαθλο  του ΑΟ Νέας Βύσσας που φέτος ανέβηκε στην Α2 των γυναικών.

Ο δημοσιογράφος του Sport Fm και παρουσιαστής του Τροχού της Τύχης, φρόντισε να «προβάλει» με το καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα της καρδιάς του καθώς παρουσίασε την σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή «Καμένοι στο Ζέσταμα» φορώντας την επετειακή φανέλα της ανόδου  και μάλιστα να βγάλει και  βιντεάκι μιλώντας για την αγαπημένη του Νέα Βύσσα.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Πέτρος Πολυχρονίδης πανηγύρισε την άνοδο με το βίντεο να γίνεται ήδη viral στον Έβρο και την Ορεστιάδα..

Δείτε το απολαυστικό video

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...