ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευση της ΕΟΠΕ, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής παρουσία 44 σωματείων.

Πριν από την έναρξη των εργασιών της ΓΣ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου.

Πρόεδρος και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν ομόφωνα οι κ.κ. Θέμης Καλπακτσόγλου (ΟΦ Γέρακα), Χαράλαμπος Ξοφάκης (ΑΣ Ηλιούπολης).

Αρχικά παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός για το χρονικό διάστημα 1/12-2016 έως 31-12-2016 ενώ απαλλάχθηκαν ομόφωνα τα μέλη του ΔΣ και εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2017.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν όλες οι τροποποιήσεις του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ (ο νέος κανονισμός θα αναρτηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) με εξαίρεση το άρθρο 17 που αφορούσε τη Διαιτησία Αγώνων και πιο συγκεκριμένα την Ειδική κατηγορία Διαιτητών.

Εγκρίθηκαν επίσης οι τροποποιήσεις του Κανονισμού Εγγραφών και Μεταγραφών, του Πειθαρχικού Κανονισμού, του Κανονισμού Οργάνωσης Beach Volleyball ενώ εξουσιοδοτήθηκε το ΔΣ της ΕΟΠΕ για την εκπόνηση του νέου Κανονισμού Διαιτησιας.

Τέλος, το σώμα έκανε αποδεκτή την πρόταση του κ. Στουραΐτη για καθιέρωση ετήσιου Βραβείου που θα φέρει το όνομα της αείμνηστης Ευγενίας Παπαγεωργίου και το οποίο θα απονέμεται σε εν ενεργεία αθλητή ή αθλήτρια που θα εισάγεται στη Νομική Σχολή με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.