ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «11ο τουρνουά Στάθης Σαραντέας»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «11ο τουρνουά Στάθης Σαραντέας»

Μέσα σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με  εκατοντάδες λιλιπούτειους  αθλητές-τριες  να παίζουν βόλεϊ, στους ειδικά στημένους φιλέδες, μουσική, τελετές αδελφοποιήσεις, συμμετοχή των special olympics, βραβεύσεις, κέφι και ωραία μουσική, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο κλειστό Κορυδαλλού «11ο τουρνουά Στάθης Σαραντέας.»

Ένα τουρνουά μνήμης στον μεγάλο ιδρυτή , πρόεδρο της Άρτεμις κορυδαλλού και σπουδαίο δάσκαλο του βόλεϊ, τον μυθικό Στάθη Σαραντέα ο οποίος υπηρέτησε το άθλημα με αγνή αγάπη, τεράστιο πάθος και μεράκι και που από τα χέρια του, πέρασαν γενιές και γενιές διεθνών και όχι μόνο παικτριών.

artemis-044444

Και τι δεν είδαμε στο νέο κλειστό Κορυδαλλού που οργάνωσε και «σκηνοθέτησε» ο γενικός αρχηγός της Άρτεμις και ψυχή του συλλόγου Γιώργος Σαραντέας σε συνεργασία με τον ξαδελφό του και γενικό συντονιστή των τμημάτων, Παναγιώτη Σαραντέα αλλα και τους χορηγούς του συλλόγου και που  περιλάμβανε πολλές κοινωνικές δράσεις και μηνυμάτα.

Εκαντοντάδες πιτσιρίκια από μίνι και  baby βόλεϊ, ηλικίας 4-6 ετών να χαίρονται και να παίζουν με τη ψυχή τους το αγαπημένο τους άθλημα κάτω από τα χειροκροτήματα των γονιών τους που τα καμάρωναν από τις κατάμεστες εξέδρες.

artemis-033333

Στη συνέχεια είχαμε την πράξη αδελφοποίηση της Άρτεμις με την Τελχνίδα που εκπροσώπησαν οι Νίκος  και Μιχάλης Τσιντομηνάς, του Φοίβου Μελισσίων και της Παλλήνης  που εντάχθηκαν στον διευρυμένο φορέα «Φιλίας ομάδων», ο οποίος ξεκίνησε από τον ΑΟ Περιστερίου και τον Λεωνιδα Καραϊσκο και απαριθμεί πλέον εννιά ομάδες.

Η αδελφοποίηση σφραγίστηκε με τη δενδροφύτευση από κάθε σωματείο στο περιβάλλον χώρο του κλειστού Κορυδαλλού ενώ  στη συνέχεια είχαμε απονομές «αγαλματιδίων και κάδρων φιλίας» από το δήμαρχο Κορυδαλλού, Γιώργου Κασιμάτη και την βουλευτή Ένωσης Κεντρώων, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου  στα νέα μέλη σωματεία.
Ακολούθησε αγώνα επίδειξης βόλεϊ από αθλητές Special Olympics μαζί με αντιπροσωπεία ελλήνων ολυμπιονικών και διεθνών αθλητών και τη συμμετοχή του ίδιου του κ. Σαραντέα που μάλιστα χρησιμοποίησε μια τεράστια μπάλα.

artemis-0555555

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και η παγκόσμια και μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών του μπιτς βόλεϊ με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιαδες, Βίκυ Αρβανίτη, η οποία έχει δελτίο στην Αρτεμις Κορυδαλλού και  κάθε χρόνο δίνει το παρών στις εκδηλώσεις του πειραϊκού συλλόγου.

artemis-068979

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Βράβευση προηγούμενων Προέδρων κυρίων Μπακιρλη και Κατή,  διάλεξη για το μεταβολισμό στο Βόλεϊ, από τον καθηγητή Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κύριο Σπύρο Ευθυμιοπουλο, πατέρα της αθλήτριας της Άρτεμις, Δήμητρας Ευθυμιοπούλου που κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του συλλόγου, παρουσίαση της γυναικείας ομάδας η οποία είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της Β’ εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ με κόουτς τον Γιώργο Σαραντέα.

artemis-077777

Τον επίλογο στην όμορφη εκδήλωση που διασκέδασε μικρούς και μεγάλους έκλεισαν αγώνες  Μίνι Volley, απο κορίτσια ηλικίας 11-13 ετών από τις ομάδες του φορέα Φιλίας. Όλοι ευχήθηκαν να ανταμώσουν ξανά τη νέα χρονιάς στο 12ο τουρνουά Μνήμης για τον αλησμόνητο Στάθη Σαραντέα ο οποίος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

artemis-volley-7890000

artemis-088888