ΔΙΕΘΝΗ

Η Όλστιν και τα γενέθλια χορηγού της (video)

Η Όλστιν και τα γενέθλια χορηγού της (video)

Στην Πολωνία είναι γνωστό πως άπαντες ζούνε και αναπνέουν για το βόλεϊ και λίγες ώρες μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενήθηκε εκεί βρήκαμε τυχαία ένα εξαιρετικό βίντεο της Όλστιν που δείχνει και την φιλοσοφία που έχουν για το άθλημα.

Στην χώρα όπου το βόλεϊ και το μάρκετινγκ των ομάδων έχει φθάσει στο επίπεδο της… στρατόσφαιρας και μόνο που βλέπεις ορισμένα πράγματα καταλαβαίνεις πολλά.

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι της Όλστιν. Μιας μικρομεσαίας ομάδας που πέρσι τερμάτισε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ομάδα που δεν ανήκει στην… «πρώτη ταχύτητα» του πολωνικού βόλεϊ αλλά που πιστά και μεθοδικά ακολουθεί τον ίδιο δρόμο των «μεγάλων».

Το βίντεο των «πράσινων» του Όλσιν αφορά εκδήλωση του συλλόγου που έγινε με αφορμή την συμπλήρωση 25 χρόνων της χορηγού εταιρίας Indykpol. Μια εκδήλωση-γιορτή που έδωσε το παρών τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και η γυναικεία και που πρωταγωνιστές τις ακαδημίες της ομάδας.

Την ώρα που στην Ελλάδα και την Volleyleague οι ομάδες αρχίζουν δειλά –δειλά κάποια video –promo, στην Πολωνία αυτά πλέον γίνονται σε καθημερινή βάση ακόμη και στις ακαδημίες.

Για να μην αναφερθούμε στο ότι η Όλστιν πραγματοποίησε μια γιορτή για τα 25α γενέθλια του χορηγού της.

Αντίθετα σε εμάς οι ομάδες «ψάχνουν» τον χορηγό και αν σταθούν τυχερές και τον βρούνε, απλά περιορίζονται στο να εξασφαλίσουν τα χρήματα που συμφώνησαν, ξεχνώντας ακόμη και τα δικά τους «γενέθλια»…

Ένα βίντεο που «μιλά» πολύ περισσότερο από τα λίγα λεπτά που διαρκεί και σου φέρνει πολλές σκέψεις… Το βασικότερο όλων όμως είναι πως για τα περισσότερα πράγματα δεν χρειάζονται χρήματα, αλλά διάθεση και μεράκι… Απλά η έλλειψη χρημάτων αποτελεί μια καλή δικαιολογία για να μην κάνεις το παραμικρό…

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΛΣΤΥΝ