ΔΙΕΘΝΗ

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» την… Χριστοφόρου!

«Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» την… Χριστοφόρου!

Για 4η χρονιά η “Iron Woman”, Θέλμα Χριστοφόρου θα συνεχίζει μεταξύ άλλων βαρών  να “σηκώνει” και… κούπες με την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς ανανέωσε τη συνεργασίας της με την νταμπλούχο ομάδα, η οποία παρά την αλλαγή διοίκησης φιλοδοξεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών.

apollon_lemesou

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου

“Η διοίκηση του APOLLON V.C ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη λίμπερο της ομάδας Θέλμα Χριστοφόρου για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Θέλμα αποτέλεσαι και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των μεγάλων επιτυχιών της πετοσφαιρικής ομάδας τα τελευταία χρόνια και τόσο η ίδια όσο και η διοίκηση με το τεχνικό τιμ επιθυμούσαν την ανανέωση που σκοπό έχει να κρατηθεί η ομάδα στην κορυφή της Γυναικείας Πετόσφαιρας.

Η διοίκηση εύχεται στην Θέλμα Χριστοφόρου καλή παραμονή στην ομάδα και μαζί με τις υπόλοιπες “Αμαζόνες” και τον προπονητή να δουλέψουν όπως πάντα με σοβατότητα και πειθαρχία για να “Κρατήσουμε το Θρύλο στη Θέση του”.

thelma_xristoforou

Λίγα 24ωρα μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου το λίμπερο των “Αμαζόνων” έξέφρασε  στο Volleyplanet την ικανοποίησή της για την παραμονή στην ομάδα της Λεμεσού, που κράτησε για 4η χρονιά κα την Χούντιμα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την ομάδα μου, την ομάδα που 3 χρόνια τώρα καταφέραμε να πάρουμε όλους τους τίτλους και εύχομαι να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και φέτος” δήλωσε η πολυπρωταθλήτρια σε βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και crossfit.