ΔΙΕΘΝΗ

«Όνειρα γλυκά… Γιαννάκη»

«Όνειρα γλυκά… Γιαννάκη»

Ο Κολομβιανός άσος της Αλ Νάζμα δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις του Έλληνα πρωταθλητή της Αλ Μπαχαράκ, Μαντέκα ενόψει του ντέρμπι πρωταθλήματος του Μπαχρέιν και μέσω του Volleyplanet έδωσε “πληρωμένη απάντηση” στον φίλο του.

Ο Παγιάν λοιπόν μετράει αντίστροφα τις ώρες για να βρει και πάλι απέναντί του, πρώτη φορά ως αντίπαλο στο Μπαχρέιν, τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ.

jorje_payan1

Ο εκτελεστής της ομάδας που βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, δεν φαίνεται πάντως να «μασάει» από τις προκλήσεις του φίλου του και μέσω του Volleyplanet στέλνει το δικό του μήνυμα στον Γιάννη Μαντέκα, ενόψει του ντέρμπι της 17ης Μαρτίου, Αλ Μπαχαράκ-Αλ Νάζμα.

“Με τα λόγια χτίζω ανώγεια” 

«Με τα λόγια όλα είναι εύκολα. Το θέμα είναι όμως τι κάνουμε στο γήπεδο… » παρατηρεί αρχικά ο Κολομβιανός διαγώνιος  και στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Μαντέκα τον συμβουλεύει τα εξής: « Γιαννάκη, από σήμερα κιόλας θα πρέπει να κοιμάσαι με τη μπάλα, για να μη χάσεις την… επαφή μαζί της. Φοβάμαι πως την ώρα του αγώνα θα τα…χρειαστείς για τα καλά!».

jorje_payan 2

Παρ’ όλες όμως τις προκλήσεις και τις… μεταξύ τους αντεγκλήσεις φαίνεται πως υπάρχει και κάποιο κοινό σημείο επαφής μεταξύ των δύο παικτών: “Ο Γιαννάκης πάντως έχει δίκιο σε ένα πράγμα… Ό,τι ξέρουμε από τώρα το αποτέλεσμα του ντέρμπι… Και αυτό δεν μπορεί να είναι παρά 3-1 σετ υπέρ μου…».