ΔΙΕΘΝΗ

Ονειρεύεται σκουντέτο η Μπρακότσεβιτς!

Ονειρεύεται σκουντέτο η Μπρακότσεβιτς!

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μόντενα ονειρεύεται η Γιοβάνα Μπραγκότσεβιτς, καθώς η Σέρβα διαγώνια με δηλώσεις της στα Ιταλικά ΜΜΕ δήλωσε ανυπόμονη να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση, θέτοντας την κατάκτηση του τίτλου ως μεγάλο στόχο της ομάδας της…

Του Δημήτρη Πιτούλια

Η νεοαποκτηθείσα Σέρβα διαγώνιος της Μόντενα, Γιοβάνα Μπρακότσεβιτς…αποκαλύφθηκε στα Ιταλικά Μ.Μ.Ε.

Η 28χρονη σταρ μίλησε για τη μεταγραφή της στην Μόντενα, τους στόχους με τη νέα της ομάδα, αλλά και για την έλευση σπουδαίων ονομάτων στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

“Είμαι τόσο χαρούμενη για τη νέα σελίδα που ανοίγω στην καριέρα μου. Ανυπομονώ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ονειρεύομαι το σκουντέτο! Δεν μπορέσαμε με την Εθνική μου ομάδα να κερδίσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά νομίζω ότι σε συλλογικό επίπεδο το να κερδίσεις το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι το μεγαλύτερο και το πιο όμορφο επίτευγμα που μπορεί να συμβεί¨ υπογράμμισε η Μπραγκότσεβιτς που συμπλήρωσε “Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν, βλέπω ότι, φέτος, πολλά μεγάλα ονόματα έφτασαν στην Ιταλία. Ελπίζω το Ιταλικό πρωτάθλημα να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να γίνεται πιο ανταγωνιστικό”.