ΔΙΕΘΝΗ

Όνειρεύονται ξανά Σέιλα, Κοσταγκράντε στο Πέζαρο!

Όνειρεύονται ξανά Σέιλα, Κοσταγκράντε στο Πέζαρο!

Μία ανάσα από την επιστροφή τους στην Σκαβολίνι βρίσκονται, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δύο θρυλικές πρώην άσοι του ιταλικού συλλόγου.

sheila_fabiana

Τα προ ολίγων μηνών σενάρια από την Serie A φαίνεται να επιβεβαιώνονται για την 34χρονη διαγώνιας της Βακιφμπανκ, Σέιλα Ταβάρες ντε Κάστρο, όχι όμως με προορισμό το Μπέργκαμο, αλλά το Πέζαρο.

Την ομάδα δηλαδή που στα συνολικά 4 χρόνια παρουσίας της η Βραζιλιάνα Ολυμπιονίκης, κατάφερε να στεφθεί δις πρωταθλήτρια CEV Cup (2006, 2008), Πωρταθλήτρια Ιταλίας (2006), ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2006.

costagrande

Εκτός όμως από τη Σέιλα στο Πέζαρο ονειρεύονται και την επιστροφή μιας ακόμη σπουδαίας άσου, της 36χρονης ακραίας Αργεντινοιταλίδας της Κονελιάνο, Καρολίνα Κοσταγκράντε, που από το 2005-2010 στην Σκαβολίνι, είχε πανηγυρίσει τρεις τίτλους πρωταθλήματος, ένα τρόπαιο Τοp Teams Cup, ένα Κϋπελλο Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ, περισσότερα από την Σέιλα!

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...