Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ώρα ανανέωσης για Φωτεινού

Ώρα ανανέωσης για Φωτεινού

Τα «κοκκινόμαυρα» του Πορφύρα για 3η συνεχόμενη χρονιά θα φορά η Άννα Φωτεινού καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Φρεατίδας και θα παραμείνει αρχηγός της και τη νέα χρονιά…

Η φετινή χρονιά ήταν απόλυτα πετυχημένη για τον Πορφύρα ο οποίος φρόντισε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και να κερδίσει το χειροκρότημα των φιλάθλων του αλλά και την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι «ροσσονέρι» του Πειραιά άρχισαν από νωρίς τον σχεδιασμό της επόμενης της χρονιάς ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό του Άννα Φωτεινού.

Η 32χρονη κεντρική παραμένει στην ομάδα για 3η συνεχόμενη σεζόν με την ίδια να δηλώνει στο porfyrasvolley.blogspot.com «Άμεσα, με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, είχα ως πρώτη προτεραιότητα να συμφωνήσω με τον σύλλογο με τον οποίο έζησα όμορφες στιγμές. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνισθώ με τον Πορφύρα έχοντας ως ατομικό στόχο την επίτευξη του ομαδικού στόχου. Περιμένω με ζήλο την έναρξη της προετοιμασίας. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα, με υγεία»

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Το τμήμα βόλεϊ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια-κόσμημα Αννα Φωτεινού, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία, παίζοντας για 3η συνεχόμενη σεζόν με την κοκκινόμαυρη φανέλα του Πορφύρα.

Η 32χρονη Πειραιώτισα κεντρική και αρχηγός της ομάδας μας, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, έδειξε έμπρακτα την επιθυμία της να συνεχίσει να είναι στον Πορφύρα, με σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.