CHALLENGE CUP

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό

Ώρα Ευρώπης για Ολυμπιακό

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στο φετινό Challenge Cup ξεκινά από την Τουρκία και την Προύσα με την Ινεγκόλ να φιλοξενεί (17:00) τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της B Φάσης…

Με στόχο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τους 32 της διοργάνωσης  ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Ιnegol Kapali Spor Salonu την τουρκική Ινεγκόλ.

Μια αναμέτρηση που ο Φερνάντο Μουνιόθ ευελπιστεί να δει τους παίκτες του να βγάζουν στο γήπεδο αυτά που μπορούν και να φθάσουν στη νίκη που θα τους δώσει και το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό στο Ρέντη (29/11).

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα καθώς έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του και με καλή ψυχολογία άπαντες αισιοδοξούν για μια καλή εμφάνιση σήμερα το απόγευμα.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ αναφερόμενος στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ολυμπιακού δήλωσε «Για εμάς είναι πολύ σημαντική η έναρξη του Challenge Cup. Θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια με την Ινεγκόλ επειδή πρόκεται για μια πολύ καλή ομάδα που είναι συνηθισμένη να παίζει υψηλού επιπέδου παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θα χρειαστεί να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια για να αποκτήσουμε καλό ρυθμό. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στο γήπεδο μας για τη νίκη».

Ο Φινλανδός διαγώνιος των Πειραιωτών, Μίκο Οϊβάνεν, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης..

«Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα στο Challenge Cup. Η ομάδα δουλεύει όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να βρίσκεται στο κατάλληλο επίπεδο τη συγκεκριμένη περίοδο ούτως ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σίγουρα μας ενδιαφέρει η προοπτική της ευρωπαϊκής συνέχειας σε συνδυασμό φυσικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αποτελεί τον βασικό μας στόχο» ανέφερε ο Οϊβάνεν που συμπλήρωσε «Αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα που μετέχει σε ένα από τα πιο δυνατά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Θα αγωνιστούμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα για το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το προβάδισμα στην υπόθεση της πρόκρισης».

Το κλίμα στην Τουρκία και την Προύσα είναι εξαιρετικό με τους ανθρώπους της Ινεγκόλ να είναι πολύ φιλικοί και να είναι δίπλα στην ομάδα του Ολυμπιακού προσφέροντας ότι χρειαζόταν ο Φερνάντο Μουνιοθ και οι παίκτες του στην μίνι προετοιμασία τους στο Ιnegol Kapali Spor Salonu.