ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ώρα για ντέρμπι στο Ρίο

Ώρα για ντέρμπι στο Ρίο

Συναρπαστικές αναμετρήσεις και μεγάλα ντέρμπι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς στα νοκ-άουτ παιχνίδια ξεχωρίζουν το ΗΠΑ-Πολωνία και το el Clasico μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής.

Σπουδαία παιχνίδια με αμφίρροπη εξέλιξη περιμένουμε να δούμε στην φάση των νοκ- άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων…

Η κατάσταση του Α Ομίλου έφεραν ντέρμπι καθώς τα ζευγάρια που προκύπτουν για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης είναι τα εξής :

ΙΤΑΛΙΑ- ΙΡΑΝ

ΗΠΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ

ΡΩΣΙΑ- ΚΑΝΑΔΑΣ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Ιταλία αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης καθώς το Ιράν μπαίνει ως αουτσάϊντερ και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να διεκδικήσει κάτι από τους “τιφόζι” του Μπιραρέλι και Ζάϊτσεφ.

Στον άλλον ημιτελικό της διοργάνωσης Πολωνία και ΗΠΑ αναμένεται να κονταροχτυπηθούν μέχρι εσχάτων για μια θέση στον ήλιο (και το βάθρο). Δύο δυνατές ομάδες που γνωρίζονται καλά και που η νίκη είναι εφικτή και για τους δύο.

Μεγάλη μάχη αναμένεται και μεταξύ της Βραζιλίας και της φιλόδοξης και μαχητικής Αργεντινής. Οι Βραζιλιάνοι απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους στον Α Όμιλο, ωστόσο έχουν το μέταλλο του νικητή και άπαντες περιμένουν την αντεπίθεση τους.

Ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι και το παιχνίδι της Ρωσίας με τον Καναδά που έδειξε έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ίσα. Οι Ρώσοι του Αλεκνό παρά τα προβλήματα και τις απουσίες τους δείχνουν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και δηλώνουν έτοιμοι να παλέψουν για την παρουσία τους στα ημιτελικά…

Τα παιχνίδια στην φάση των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 17 Αυγούστου, ενώ οι ημιτελικοί της διοργάνωσης στις 19 του μήνα.