Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη

Ώρα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη

Με το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ολοκληρώνεται την Πέμπτη στο PAOK Sports Arena η 5η αγωνιστική της Α1 των ανδρών. Εκεί όπου ο Ντάντε αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου κόντρα στην πρώην ομάδα του…

Έτοιμοι να διεκδικήσουν τη νίκη και το τρίποντο δηλώνουν στην Θεσσαλονίκη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός που κοντράρονται την Πέμπτη στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτησή του στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και να πανηγυρίσει τη νίκη στο ντέρμπι.

Ένα ντέρμπι που θα είναι το πρώτο στην έδρα του και παράλληλα το πρώτο για τον Αμαράλ Ντάντε με την φανέλα των “ασπρόμαυρων”.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης βλέποντας πως ο Βραζιλιάνος ακραίος έχει ανεβάσει το αγωνιστικό του επίπεδο δεν αποκλείεται να τον ρίξει στην “μάχη” κόντρα στους “πράσινους” δίνοντας του χρόνο συμμετοχής.

Οι “ασπρόμαυροι” δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη με τον Χάρη Σακόγλου να δηλώνει «Η ομάδα μας είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Λογικά θα αγωνιστεί και ο Ντάντε αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή. Όλοι οι παίκτες είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Θέλουμε να πάρουμε νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε διαφορετικό επίπεδο. Είναι καλύτερος από πέρυσι, με καλύτερο διαγώνιο, καλούς ακραίους και σοβαρή νοοτροπία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα».

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ξεκινά τον δικό του Γολγοθά καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και την Δευτέρα τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Δύο ντέρμπι συνεχόμενα που θα δείξουν τις αντοχές της ομάδας, αλλά και το τι μπορεί να περιμένει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Η αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης είναι ιδιαίτερη και για τον Ρανγκέλ ο οποίος μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος των “ασπρόμαυρων”.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μιλώντας για τον αγώνα της Πέμπτης τόνισε «Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο κι εμείς προερχόμαστε από δύο διαδοχικές νίκες, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς».