Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ώρα Play-off στην Volleyleague

Ώρα Play-off στην Volleyleague

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τα play-off της Volleyleague ξεκινάνε με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φοίνικα Σύρου να έχουν το πλεονέκτημα έδρας και να στοχεύουν στην πρόκριση κόντρα σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Κηφισιά και Παμβοχαϊκό αντίστοιχα…

ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ

paok-ita1

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης στο PAOK Sports Arena με τον Δικέφαλο του Βορρά να υποδέχεται τον πάντα υπολογίσιμο και μαχητικό «Γηραιό». Μια αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες Ρόδου όταν οι δύο ομάδες κοντραριστήκανε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα έδρας και τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους «κυανόλευκους» και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τα play-off έχοντας στόχο τους τελικούς της Volleyleague.

O Σάκης Ψάρρας έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες και ζήτησε από όλους να δείξουν την ποιότητα που διαθέτουν και παράλληλα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.

Ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο του Ηρακλή, ωστόσο ο Γιάννης Ορφανός μετά την οδύσσεια της ομάδας κατά την επιστροφή της από την Σύρου είχε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν καταθέσει αίτημα προς της ΕΣΑΠ να μετατεθεί για Πέμπτη ο πρώτος προημιτελικός της Πυλαίας, όμως η απάντηση της διοργανώτριας ήταν αρνητική προκαλώντας δυσφορία σε όλους στον Ηρακλή.

Παρά την κούραση και τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν πως μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα το πλεονέκτημα πρόκρισης για το παιχνίδι της Μίκρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

OSFP_AEK

Έτοιμος να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά της Volleyleague είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς προβλήματα και απρόοπτα στην μίνι προετοιμασία του υποδέχονται την ΑΕΚ στοχεύοντας να μπούνε με το δεξί στα play-off διατηρώντας παράλληλα και το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ έχοντας στην διάθεσή του ζήτησε από όλους να δείξουν σοβαρότητα και προσοχή καθώς σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος κάθε λάθος κοστίζει.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχοντας τον τίτλο του αουτσαϊντερ θα προσπαθήσει να δείξει ανταγωνιστική και να κάνει την έκπληξη.

Ο Άκης Φλαούνας αφού κατάφερε να γλυτώσει τους «κιτρινόμαυρους» από την βάσανο των play-out ευελπιστεί να δει τους παίκτες του χωρίς άγχος να κοντράρουν τους Πειραιώτες και γιατί όχι να πάνε την σειρά των αγώνων και σε τρίτο παιχνίδι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ

raptis

Λίγα 24ωρα μετά την αναμέτρηση στο Ζηρίνειο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Volleyleague, Παναθηναϊκός και Κηφισιά ανανεώνουν το ραντεβού τους στην Κυψέλη αυτή τη φορά όμως για τα Play-off.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχοντας καλή ψυχολογία από τη νίκη τους πριν μερικές ημέρες, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας, στοχεύον στη νίκη που θα τους δώσει και το προβάδισμα πρόκρισης προς τα ημιτελικά.

Τη νίκη όμως στοχεύει και η Κηφισιά η οποία στο πρώτο παιχνίδι της σειράς θέλει να σπάσει την έδρα του Παναθηναϊκού και να αποκτήσει αυτή το πλεονέκτημα εν όψει του επόμενου αγώνα στα Βόρεια προάστια.

Ο Νίκος Ζαλμάς έχοντας αποκρυπτογραφήσει τα λάθη της προηγούμενης αναμέτρησης, αισιοδοξεί πως οι παίκτες του θα είναι το ίδιο μαχητικοί και θα διεκδικήσουν την εκτός έδρας νίκη που είναι το ζητούμενο.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

foinikas_pamvo

Ντέρμπι με αμφίρροπη εξέλιξη αναμένονται τα παιχνίδια μεταξύ Φοίνικα Σύρου και Παμβοχαϊκού. Δύο ομάδων που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά μόνο μια θα εξασφαλίσει το εισιτήριο προς τα ημιτελικά της Volleyleague.

Το πλεονέκτημα έδρας το έχει ο Φοίνικας Σύρου που θέλει να πάρει τη νίκη επί των «κυανοκίτρινων» και να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις.

Προβλήματα για τον Ράτκο Παβλίσεβιτς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας δεν υπήρξαν κάτι που ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τους «Πειρατές» και κάνει τον Σέρβο τεχνικό να αισιοδοξεί για τον πρώτο προημιτελικό.

Χωρίς προβλήματα και με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πλεονέκτημα θα παραταχθεί και ο Παμβοχαϊκός.

Η ομάδα του Βραχατίου θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία της στα ημιτελικά της Volleyleague, ωστόσο θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση αφού φέτος το μεγαλύτερο πρόβλημά της ήταν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί όπου ο Παμβοχαϊκός μέτρησε μόλις 2 νίκες μακριά από το Βραχάτι και τώρα στα play-off θα πρέπει να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY-OFF ΚΑΙ PLAY- OUT

Τετάρτη 03 Απριλίου

16: 00 ΠΑΟΚ – Ηρακλής

17:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

17:00 Παναθηναϊκός – Κηφισιά

18:30 Φοίνικας Σύρου – Παμβοχαϊκός

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...