BEACH VOLLEY

Ώρα στέψης για τους άνδρες στην Σκόπελο

Ώρα στέψης για τους άνδρες στην Σκόπελο

Οι δυο μοναδικές αήττητες ομάδες του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, που πραγματοποιείται στην Σκόπελοθα προσπαθήσουν να γράψουν με “χρυσά γράμματα” το όνομά τους στον τελικό της ιστορικής διοργάνωσης, όπου οι Βανδώρος/Μονιακής θα προσπαθήσουν να εκθρονίσουν τους πρωταθλητές  της Καρδίας, Νιώπα/ Παπαδημητρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Για να φτάσουν όμως στο σημερινό ιστορικό ραντεβού του νησιού οι Ανδρόνικος Βανδώρος και Γιώργος Μονιάκης χρειάστηκε να “ιδρώσουν”, προκειμένου να κάμψουν στο τάι μπρέικ με 2-1 (21-14, 19-21, 16-14) την αντίσταση των σκληροτάχηλων Νικήτα Εφραιμίδη και Κώστας Μπατζιλή, που όπως και στο 1ο Master της Θεσσαονίκης, κέρδισαν το χαλκινο μετάλλιο.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τον πρωταθλητή από την Κρήτη, Γιώργο Μονιάκη ενθουσιασμένο, όχι μόνο γιατί ζευγάρωσε τις παρουσίες του σε τελικό Master, αλλά κυρίως γιατί όπως παραδέχθηκε στο Volleyplanet λειτούργησε άψογα η… τηλε-προπόνηση με τον Βανδώρο.”Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι η νίκη κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μετά το περσινό τουρνουά του Vari Sports Club με τον τότε συμπαίκτη μου Κωστακόπουλο, θα συμμετάσχω με τον Ανδρόνικο (σ.σ Βανδώρο) για δεύτερη φορά σε τελικό Masters. Εγώ από το σπίτι μου στην Κρήτη και εκείνος από την Αθήνα, κάναμε τελικά ένα πολύ καλό σύνολο με προοπτικές, καθώς δεν απέχουμε πολύ ηλικιακά. Χαίρομαι που συμμετέχω σε μία τόσο καλή διοργάνωση, όπως στο ιστορικό Masters της Σκοπέλου, γιατί εδώ ο Δήμος, τα παιδιά, άπαντες στηρίζουν το beach volley και πασχίζουν να μην μας λείπει τίποτα και να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι μας”.

Οι βασιλιάδες είναι εδώ!

Στον άλλο ημιτελικό  οι Δημήτρης Νιώπας / Θοδωρής Παπαδημητρίου, έβαλαν φρένο στην ξέφρενη πορεία των Μεσσάλα/Μαρμαρινού και με το νικηφόρο 2-0 σετ (21-17, 21-15) επιβεβαίωσαν μέχρι νεοτέρας τα προγνωστικά που τους ήθελαν να υπερασπίζονται μέρι τέλους τα κεκτημένα του 1ου τουρνουά Masters.

«Τα παιδιά (σ.σ Μεσσάλας/Μαρμαρινός) έκαναν πάρα πολύ καλό τουρνουά, μας δυσκόλεψαν σήμερα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Εμείς σε ένα ακόμη ματς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Βανδώρος με τον Μονιάκη είναι μία καινούρια ομάδα, δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι πρέπει να περιμένουμε, εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και από κει και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος…» δήλωσε στο Volleyplanet o φιναλίστ, Δημήτρης Νιώπας που διεκδικεί το δεύτερο φετινό τίτλο Master.

Από την πλευρά των αντιπάλων τους, απόλυτα ικανοποιημένοι, παρά τον αποκλεισμό, ήταν οι άσοι της Δραπετσώνας, Μεσσάλας/Μαρμαρινός, μετά την ιστορική τους συμμετοχή στα ημιτελικά ενός τουρνουά Μάστερς, καθώς ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά της Σκοπέλου, με μόλις δύο ήττες και αυτές από τις φιναλίστ ομάδες. «Θεωρώ πως παίξαμε πολύ καλά και στον ημιτελικό για τα standards μας, για την μη-προπόνησή μας. Προσωπικά πιστεύω πως μετά τους Κότσιλιάνο/Ζουπάνι οι αντίπαλοί μας είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα, ο δε Παπαδημητρίου είναι ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης και για να κερδίσεις την ομάδα του θα πρέπει εσύ να κάνεις την υπέρβαση και εκείνοι να μην πιάσουν καλή απόδοση.

Συνολικά αποχαιρετούμε το τουρνουά με τις καλύτερες εντυπώσεις, και οργανωτικά, χάρις στους ανθρώπους εδώ του Δήμου Σκοπέλου που «τρέχανε» όλη μέρα για να μην μας λείψει τίποτα, αλλά και αγωνιστικά, καθώς τα πήγαμε πολύ καλά, αφού χάσαμε μόνο από τις δύο φιναλίστ ομάδες. Ο Νίκος (σ.σ. Μαρμαρινός) έπαιξε καταπληκτικά, ευχαριστούμε πολύ όσους μας αγαπάνε και μας στηρίζουν, μεταξύ των οποίων και το Volleyplanet.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό των Ανδρών