Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ορεξάτος ο Παναθηναϊκός (φωτ.)

Ορεξάτος ο Παναθηναϊκός (φωτ.)
Ορεξάτος ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 3-1 (25-19, 25-16, 19-25, 25-19) του μαχητικού Εθνικού Πειραιά στο κλειστό της Κυψέλης.
Το πρώτο… ξεμούδιασμα βρήκε τον Παναθηναϊκό δυνατό σε πολλά στοιχεία (σερβίς, μπλοκ) παρά την κούραση που ομολογουμένος υπάρχει λόγω του πρώτου μέρους της προετοιμασίας. Αλλαγές σχημάτων και τακτικής από τον Ανδρεόπουλο που για αρχή έμεινε ικανοποιημένος βλέποντας και τους νεοαποκτηθέντες αθλητές, Φερέιρα-Ούγκο και Σιμεούνοφ να μπαίνουν στη φιλοσοφία της ομάδας.
pao_ethnikos2
Ευχαριστημένος όμως έμεινε και ο Γιώργος Κλαρούδας που είδε τον Εθνικό Π. παρά την απουσία του Λουκά να στέκεται καλά στο δεύτερο φιλικό του.
Μετά τη λήξη του φιλικού, ο κόουτς του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Ικανοποιημένοι είμαστε. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, παρόλη την κούραση κυρίως όσο πέρναγε η ώρα».
Ο προπονητής του Εθνικού Π, Γιώργος Κλαρούδας με τη σειρά του είπε: «Είναι το δεύτερο φιλικό δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Βγάλαμε καλά συμπεράσματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που θα είναι καλή και φέτος. Μας δυσκόλεψε στην υποδοχή και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι».
pao_ethnikos
Συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Φερέιρα, Μαρούλης, Ούγκο, Σιμεούνοφ, Πανταλέων, Κανέλλος, Πολυχρονιάδης (λ.), Ρούσης, Σαμαντά, Μπέλος, Μπούρας
Εθνικός Π. (Κλαρούδας): Λιόντας, Αλεξίου, Τοκάνης, Παπακυριάκου, Τουρνάκης, Μπάσης, Βολουδάκης (λ), Σιώπης, Δημητριάδης, Πουλής