ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ορφανός: «Να βρούμε τις δυνάμεις μας και να αντιδράσουμε»

Ορφανός: «Να βρούμε τις δυνάμεις μας και να αντιδράσουμε»

Την αναγκαιότητα ανασύνταξης αλλά και αλλαγής της εικόνας της Εθνική μας στα επόμενα τρία παιχνίδια έθεσε στόχο ο Γιάννης Ορφανός μετά τη νέα ήττα από την Σλοβενία και το 3-0 που έφερε προβληματισμό στο Ρόττερνταμ.

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά το παιχνίδι με την Σλοβενία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος «Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο τουρνουά, δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Και σήμερα αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα με την υποδοχή και σε συνάρτηση με τα πολλά λάθη στην επίθεση, μείναμε εκτός διεκδίκησης της νίκης. Όσο κι αν ακούγεται δύσκολο, πρέπει να ανασυνταχθούμε, δεν έχουμε φθάσει ούτε στα μέσα του τουρνουά.

Σίγουρα για να μιλάμε για την πρόκριση φαντάζει εξωφρενικά δύσκολο, αλλά πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, διότι πιστεύω ότι το πρόσωπο που έχουμε δείξει στο γήπεδο, δεν μας αντιπροσωπεύει αλλά και δεν έχει καμία σχέση με τις δυνατότητες της ομάδος μας που φάνηκαν στο προηγούμενο τουρνουά στην Κροατία. Πρέπει να επόμενα τρία ματς που απομένουν, να βρούμε τις δυνάμεις και να αντιδράσουμε σαν ομάδα».