Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ορφανός : «Ο Φοίνικας θα πρωταγωνιστίσει και τα επόμενα χρόνια»

osfp_foinikas_syrou_oaka_orfanos_2020

Με γλυκόπικρα συναισθήματα αποχώρησαν απο το ΟΑΚΑ παίκτες και προπονητικό τιμ του Φοίνικα Σύρου… Απο τι μία η ήττα και αποκλεισμό απο τον τελικό έφερε απογοήτευση, ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις χαροποίησαν παίκτες και τεχνικό τιμ, με τον Γιάννη Ορφανό και τον Βασίλη Κωστόπουλο να δηλώνουν αισιόδοξοι για την συνέχεια…

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του 3ου τελικού, ο Γιάννης Ορφανός, δήλωσε «Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο σετ και σε μία σειρά πλέι οφ όπως αυτή, το πρώτο σετ είναι πολύ καθοριστικό. Δυστυχώς δεν το πήραμε, έγιναν και κάποια λάθη προς το τέλος του και μία φάση που δεν την έπιασε η κάμερα του video check. Χάνοντας έτσι το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μας πίεσε πολύ στο σέρβις και στο τρίτο παρότι μείναμε πίσω, με συνεχόμενους πόντους το διεκδικήσαμε αλλά δεν ήρθε. Η σειρά των αγώνων για τον Φοίνικα ήταν πετυχημένη, καθώς και να ήμασταν πλήρης ο Ολυμπιακός παρέμενε φαβορί, πόσο μάλλον τώρα που μας έλειπαν δύο βασικοί παίκτες. Τα παιδιά που κάλυψαν το κενό τους όμως ήταν καταπληκτικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και σε όλη την ομάδα. Ο Φοίνικας είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα, έχει όλα τα στοιχεία για να δουλέψει ένας προπονητής επαγγελματικά και με ανθρώπους εντός και εκτός της ομάδας που την αγαπούν και την στηρίζουν. Είμαι σίγουρος πως θα πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια».

Ο ακραίος των «Πειρατών» Βασίλης Κωστόπουλος στις δηλώσει του υπογράμμισε «Στο πρώτο παιχνίδι αιφνιάδιασε τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του Ολυμπιακού και νικήσαμε. Το δεύτερο ματς ήταν διαφορετικό, δεν είχαμε ενέργεια και σήμερα με εξα΄ριεση το δεύτερο σετ παίξαμε καλά. Μας αδικεί λίγο το τελικό αποτέλεσμα για την προσπάθεια που βγάλαμε και το βόλεϊ που παίξαμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό».