ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ορφανός – Προύσαλης: «Φέτος το πιστεύουμε περισσότερο από πέρυσι»

Ορφανός – Προύσαλης: «Φέτος το πιστεύουμε περισσότερο από πέρυσι»

Για την επανάληψη της ιστορίας, αλλά και τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μίλησαν, λίγα λεπτά μετά την πανηγυρική πρόκριση του Ηρακλή επί του Φοίνικα Σύρου, στον τελικό του φάιναλ φορ της Ιεράπετρας ο προπονητής του “Γηραιού”,  Γιάννης Ορφανός και ο αρχηγός Κώστας Προύσαλης.

Γιάννης Ορφανός: «Είμαστε πιο έτοιμοι από πέρσι»

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Νικήσαμε με πολύ άγχος όπως και πέρσι. Για μια ακόμη φορά ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ και βρισκόμαστε πανάξια στον τελικό. Δεν τα παρατήσαμε ακόμη και όταν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Μπάλα με την μπάλα, πόντο με τον πόντο γινόμασταν καλύτεροι. Φέτος ευελπιστούμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρσι. Νομίζω ότι η ομάδα είναι πιο έτοιμη για αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι αντάξιος των δύο ονομάτων».

Κώστας Προύσαλης: «Φέτος το πιστεύουμε περισσότερο»

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ο Φοίνικας έχει πολύ καλά ομάδα και δίκαια βρίσκεται στις 4 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου. Κάναμε περήφανο τον κόσμο μας που μας και θέλω να τον κάνουμε ακόμη πιο περήφανο στον τελικό. Του αφιερώνουμε την πρόκριση, ξέρουμε τι σημαίνει για αυτούς το αυριανό παιχνίδι. Φέτος το πιστεύουμε περισσότερο».