ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ορκίστηκε με τήβεννο και πτυχίο ο Παπαδημητρίου

Ορκίστηκε με τήβεννο και πτυχίο ο Παπαδημητρίου

Ο ΠΑ.Σ.Α.Π. με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τον πρωταθλητή της γαλλικής Νάντ, ο οποίος το πρωί, ορκίστηκε ως πτυχιούχος του τμήματος «Εnvironmental Μanagement» στο κέντρο πολιτικής περιβάλλοντος και ανάπτυξης του SOAS, University of London.

Η επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου των Αθλητών

Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει τον άσο της γαλλικής Ναντ, Αχιλλέα Παπαδημητρίου, που σήμερα το πρωί ορκίστηκε ως πτυχιούχος του τμήματος «Εnvironmental Μanagement» στο κέντρο πολιτικής περιβάλλοντος και ανάπτυξης του SOAS, University of London.

Ο Σύνδεσμός μας εύχεται καλή σταδιοδρομία στον 35χρονο πρωταθλητή και πτυχιούχο οικονομικών από την Αμαλιάδα, που χάρις στη σκληρή και μεθοδική του προσπάθεια, κατάφερε να συνδυάσει την μόρφωση και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με απόλυτη επιτυχία και εδώ και λίγες ώρες να ολοκληρώσει τις πρώτες μεταπτυχιακές σπουδές του, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις πολύτιμες δυνατότητες που του παρείχε το επιμορφωτικό προγράμμα του ΠΑ.Σ.Α.Π., Dual Career.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Α.Π. ο πτυχιούχος άσος εμφανώς ενθουσιασμένος για την ανταμοιβή των κόπων τριών ετών, αριθμό ρεκόρ για distance students (ο μέσος όρος είναι 4 και το λιγότερο ειναι 3 χρόνια μαζί με τη πτυχιακή) δήλωσε πως “θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ στο μέλλον με τις σπουδές μου και παράλληλα να συνεχίσω να αγωνίζομαι, αν και αναγνωρίζω ασφαλώς πως σε αυτό το υψηλό επίπεδο, κάτι τέτοιο φαντάζει στους περισσότερους σχεδόν ανέφικτο.”