ΔΙΕΘΝΗ

«Οσμή» σεξουαλικού σκανδάλου στην Κροατία

«Οσμή» σεξουαλικού σκανδάλου στην Κροατία

«Κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην Κροατία, λίγο πριν το προσεχές Eurovolley Γυναικών,  η αντικατάσταση του ομοσπονδιακού τεχνικού Αξεντίγεβιτς, που σύμφωνα με “φήμες” φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ… σκάνδαλο.

Ο 44χρονος Σέρβος τεχνικός, που βρίσκονταν ήδη στο Αζερμπαϊτζάν με την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος  γυναικών της χώρας του ενόψει του επικείμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 σε Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία (22/9-1/10), παύτηκε πριν από δύο μέρες από τα καθήκοντά του, επικαλούμενος «επισήμως» προβλήματα υγείας και αντικαταστάθηκε από τον 54χρονο Κροάτη τεχνικό, Ιγκόρ Λοβρίνοφ.

Ωστόσο φήμες από ΜΜΕ της Κροατίας, «μιλάνε» πως η απόφαση της Κροατικής Ομοσπονδίας ελήφθη για άλλο λόγο, που ενδεχομένως εμπλέκει τον 44χρονο προπονητή σε σεξουαλικό σκάνδαλο. Συγκεκριμένα, ανεπιβεβαίωτα «σενάρια» αναφέρονται σε παράπονα μιας αθλήτριας του Αξεντίγεβιτς στους γονείς της για ανάρμοστη συμπεριφορά του πρώην «εκλέκτορα» της Κροατίας προς αυτήν.

Για την ώρα πάντως, όλα αυτά έχουν τον χαρακτήρα «εικασίας» και για αυτό αναμένονται  με ενδιαφέρον τις προσεχείς μέρες περαιτέρω στοιχεία που θα ρίξουν «φως» στα πραγματικά αίτια της… καρατόμησης του Αξεντίγεβιτς.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...