DARK ROOM

«Π εις το τετράγωνο»: Το πάρτι της ζωής τους!

«Π εις το τετράγωνο»: Το πάρτι της ζωής τους!

Όταν η “δικιά” μας Πένυ Ροντογιάννη είπε το μεγάλο «ναι» στον αγαπημένο της Παναγιώτη Μπόμη ενώπιον Θεού και ανθρώπων…

Ευτυχώς δηλάδη γιατί δεν άντεχαμε άλλη “λούφα και παραλλαγή” στο Volleyplanet! Ασε που μας φλόμωσε στη δικαιολογία…  «Ααα… δεν μπορώ, έχω πρόβα νυφικού» τη μία, «Μμμ… ούτε σήμερα, έχω δοκιμαστικό μακιγιάζ», την άλλη!  Ξέραμε πάντως εδώ και καιρό πως έπειτα από τις διαπργαματεύσεις με τους Θεσμούς και το Eurogroup, τρία ήταν τα σπουδαιότερα event καλοκαιριού. Και όλα “έπεσαν” στις 20 Ιουνίου!

prosklitirio

Τα ματς της Εθνικής Ανδρών στο Wolrd League, η συναυλία του Robbie Williams στο Terra Vibe και φυσικά ο γάμος του Παναγιώτη και της Πένυς. Σιγά λοιπόν, με το συμπάθιο, μην αφήναμε «το γάμο, να πάμε για… πουρνάρια» στη Μαλακάσα!

penny_mpampas2

Άξιζε όμως η επιλογή μας! Ο έρωτας της αγαπημένης συναδέλφου, υπεύθυνης επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, «ψυχής» του Volleyplanet και γνωστού… party animal, με τον συνάδελφο και διευθυντή Βussiness Devellopement στην DPG Digital Media, κατέληξε ύστερα από 8 χρόνια υπέροχης σχέσης στο «…μεγαλύτερο πάρτι της ζωής τους», όπως έγραφε και το προσκλητήριο με τα αρχικά των ονομάτων τους «Π εις το τετράγωνο» .

penny_mpampas1jpg

Παρουσία λοιπόν πολλών συγγενών και φίλων, τα δύο εξαιρετικά αυτά παιδιά ένωσαν τις ζωές τους το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politia Tennis Club.

panos_gampros

Στα σκαλιά της εκκλησίας, ο γαμπρός με “τόσο… όσο” τρακ απαιτούσε η στιγμή, κρατώντας μία όμορφη ανθοδέσμη στα χέρια, περίμενε με αγωνία, την εκλεκτή της καρδιά του, σβήνοντας το ένα τσιγάρο μετά το άλλο.

penny_panagiotis_skalia

Η στιγμή της λύτρωσης όμως δεν άργησε να’ ρθει! Μετά το γνωστό… ακαδημαϊκό, αλλά απαραίτητο για την περίσταση 15λεπτο αναμονής, η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε τελικά σε μια μαύρη πολυτελή, αλλά λιτά στολισμένη, Mercedes. Μέσα σε θερμά χειροκροτήματα, πατέρας και κόρη περπάτησαν τον στολισμένο διάδρομο και ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας ο χαρούμενος, αλλά και εμφανώς συγκινημένος πατέρας της νύφης παρέδωσε στο γαμπρό το «κορίτσι» του.

Η Πένυ μας, μία πραγματική θεά… Άνετη και αεράτη μέσα στο σέξι, αλλά κομψό νυφικό, σχεδιασμένο -όπως και τα μοντέρνα της παπούτσια-, από το Βλάση Χολέβα, «λουσμένη» στα αστραφτερά Swarovski και με το σωστό μακιγιάζ, που τόνιζε τη φυσική  ομορφιά της, χωρίς όμως να “κρύβει” την χαρά της, έμοιαζε με πριγκίπισσα του παραμυθιού.

Δίπλα της ο «καλός» της και μέχρι χθες «ορκισμένος εργένης» Παναγιώτης, ένας «κούκλος», ντυμένος σα… γαμπρός, με το κομψό μαύρο κοστούμι, σχεδιασμένο από τους Mi-Ro, έλαμπε από ευτυχία και την ώρα της… κρεμάλας, αλλά και στον ανελέητο βομβαρδισμό από… ρύζι στο «Ησαϊα χόρευε». Για αυτό μάλλον το αποκαλούν… μυστήριο!

Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στην πολυτελή αίθουσα του Politia Tennis Club, όπου μπαίνοντας στον ρομαντικά διακοσμημένο χώρο, ένιωθες αυτή την υπέροχη αύρα και την ανεβασμένη διάθεση της βραδιάς.

penny_panos_mylona_filipatos_roulara

Εν αναμονή λοιπόν των νεόνυμφων, που είχαν “παραδοθεί αμαχητί” στα φωτογραφικά φλας των κορυφαίων φωτογράφων του «Θωμά Χρυσοχοϊδη», οι συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» έδιναν κι έπαιρναν στα τραπέζια των εκλεκτών καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους, αυτό το νέο ξεκίνημα της  κοινής ζωής των παιδιών.

penny_panos_roumpos234ilias_xanthi_dimitra6

Κι ήταν όλοι… ένας κι ένας! Λόγω των Παναθηναϊκών αισθημάτων, που επιπλέον συνδέουν το ζευγάρι, ήταν εκεί οι αδελφοί Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Στέφανος Αυγουλέας, ο Βασίλης Παρθενόπουλος, η μορφή του βόλεϊ του «τριφυλλιού», Ρούλης Αγραπιδάκης, ο πρώην συμπαίκτης του Μιχάλης Γεωργαντής, ένα από τα «φίνα κορίτσια» και νυν μανούλα, Ξανθή Μυλωνά, το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, Δήμος Φιλιπάτος, ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Νίκος Χατζής μετά της εκθαμβωτικής συζύγου του, Νίκης Κάρτσωνα, δύο μεγάλες ηθοποιοί, η Μάρθα Καραγιάννη και Μιμή Ντενίση, αλλά και πλήθος συναδέλφων διαφόρων ρεπορτάζ  (αθλητικού, καλλιτεχνικού,  gossip κ.α) μεταξύ των οποίων οι Νίνα Βλάχου, Χριστίνα Πολίτη,  Νάσος Γουμενίδης.

penny_koumpara

Μαζί τους βέβαια οι γονείς του ζευγαριού, Ανδρέας & Μίνα Μπόμη και Βασίλης & Νέλλη Ροντογιάννη, που δε σταμάτησαν στιγμή να δέχονται ευχές για τα παιδιά τους, αλλά και οι “πάντα άξιες” κουμπάρες, η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλoς της Οlive Media, Μαρία Γράψα και η δημοσιογράφος της Real News, Αργυρώ Μαυρούλη.

gamilia_tourta2gamilia_pyrotexnimata

Όταν σβήσανε τα φώτα, οι νιόπαντροι Παναγιώτης και Πένυ, έκαναν την εντυπωσιακή τους είσοδο πιασμένοι χέρι χέρι, και υπό του ήχους του «Beautiful Day» των U2 έκοψαν στην πισίνα την τετραώροφη γαμήλια τούρτα, με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, να μετατρέπουν για λίγα λεπτά τη νύχταμ σε… μέρα!

xoros

Ακολούθησε μία βόλτα από τον πλούσιο μπουφέ και στη συνέχεια οι νεόνυμφοι με ένα ρομαντικό μπλουζ, έσυραν πρώτοι το χορό, ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους καλεσμένους, που αρχικά ανέβαιναν διστακτικά στην πίστα. Τελικά όταν όλοι «πήραν τα πάνω τους», η βραδιά εξελίχθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα φοβερό γλέντι με τρελό… χαβαλέ, κέφι και χορό μέχρι τελικής πτώσεως!

xoros2xoros3

«Βασιλιάς» της πίστας, άνευ συναγωνισμού, αναδείχθηκε, ο Διευθυντής τμήματος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μιχαλόπουλος, που με το αέρινο στυλ και τις… απερίγραπτες χορευτικές του φιγούρες, έκλεψε την παράσταση, κερδίζοντας το θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων, αφού άπαντες, ήθελαν- δεν ήθελαν, έβγαζαν μαζί του φωτογραφία!

xoros4xoros5xoros6penny_fotis

Άξιος συμπαραστάτης του Μιχαλόπουλου και ο συνάδελφος του Gazzetta.gr, Φώτης Καρακούσης, που με τις περίτεχνες κινήσεις και γκριμάτσες του, έδωσε μία άλλη διάσταση στην έννοια του χορού, όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα! Κάποιες κυρίες μάλιστα, ακουλούθησαν το παράδειγμα της νύφης που πέταξε τα παπούτσια της και έμεινε ξυπόλητη…

xoros7shoes

Η συντακτική ομάδα του Volleyplanet σας εύχεται Παναγιώτη και Πένυ να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι σε όλη σας τη ζωή και με το καλό οι πρώτες γλυκές παιδικές φωνούλες να… χαρίσουν μία επιπλέον νότα χαράς στην οικογένειακή σας ευτυχία.

peny_ilias

PS: Άντε Πένυ… να περάσετε υπέροχα και στο μήνα του μέλιτος όπου πάτε και να γυρίσεις, με το καλό, για να ανεβάσουμε και καμιά ειδησούλα στο Volleyplanet!!!!