BETOSFAIRA

Πάμε Παγκόσμιο

Πάμε Παγκόσμιο

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Μετά από μία απουσία 5-6 μηνών εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων είμαστε και πάλι πίσω στο αγαπημένο μας volleyplanet για να συνεχίσουμε το έργο μας και να προσπαθήσουμε να σας οδηγήσουμε σε νέα ταμεία.

Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου έχει το μενού και πάμε αμέσως να δούμε τις επιλογές μας απο το σημερινό κουπόνι…

Νορβηγία-Δανία

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Κροατία. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν άσχημα στον όμιλο και μετρούν σε δύο παιχνίδια ισάριθμες ήττες. Η μεν Δανία απογοήτευσε στην πρεμιέρα και έχασε από την Ελβετία με 1-3 σετ και χθες ηττήθηκε από την πολύ μεγάλη Σερβία με 0-3.Στο χθεσινό παιχνίδι κόντραρε στα ίσια στα δύο πρώτα σετ την Σερβία(23-25,32-34) και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Από την άλλη η Νορβηγία έχασε στο πρώτο παιχνίδι από την Κροατία με 3-1 και ηττήθηκε και χθες από την Λευκορωσία με 3-1 σετ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι τραυματίστηκε το βασικό λίμπερο της Νορβηγίας και χωρίς αυτόν σήμερα οι Νορβηγοί θα έχουν τεράστιο θέμα στην υποδοχή αφού το δεύτερο λίμπερο είναι αρκετά ασταθής παίκτης και αν πιεστεί από τους Δανούς θα έχει σίγουρα τεράστιο πρόβλημα στην υποδοχή…

Με λίγα λόγια θεωρώ πολύ καλή επιλογή το -1,5 σετ για την Δανία σε απόδοση 1,56 και θα το κρατήσω στις επιλογές μου.

Κροατία-Λευκορωσία

Απο τον ίδιο όμιλο θα κρατήσουμε άλλο ένα σημείο κι αυτό είναι το διπλό της Λευκορωσίας μέσα στην Κροατία. Τον συγκεκριμένο αγώνα θα τον χαρακτήριζα και τελικό για την δεύτερη θέση, ειδικά για την ομάδα της Λευκορωσίας καθώς όποια ομάδα χάσει τότε κατά 99,99% χάνει και τις ελπίδες της για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.Οι Κροάτες έχασαν χθες μέσα στο σπίτι τους από την Ελβετία με 1-3 σετ κι αυτό το αποτέλεσμα ήταν μεγάλο πλήγμα για την παρέα του Αντριτς.

Σήμερα οι οικοδεσπότες θέλουν μόνο την νίκη αλλά και πάλι μετά την χθεσινή ήττα δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς για να προκριθούν θα θέλουν μια σειρά αποτελεσμάτων. Η Κροατία παίζει χωρίς τον βασικό πασαδόρο της Tsimafei Zhukouski κι αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα.

Οι Λευκορώσοι κέρδισαν χθες την Νορβηγία αν και ζορίστηκαν αρκετά για να πούμε την αλήθεια και σήμερα θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να τα παίξουν όλα για όλα στο μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία.

Θεωρώ την Λευκορωσία την συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλύτερη σαν ομάδα και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση που βρίσκεται η Κροατία και να πάρει την νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΗ:

Νορβηγία-Δανία 2 με -1,5 σετ (1,56)

Κροατία-Λευκορωσία 2 (1,65)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.