BETOSFAIRA

Πάμε ταμείο με… Ελλάδα-Τσεχία

Πάμε ταμείο με… Ελλάδα-Τσεχία

Αρκετές επιλογές από Ελλάδα και Τσεχία Σάββατο σήμερα και όπως κάθε Σάββατο είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα παιχνίδια που έχουμε ξεχωρίσει από το άθλημα του βόλεϊ.

Παναχαική-Ηρακλής

Εδώ περιμένω να μιλήσει η έδρα και οι Πατρινοί να πάρουν την νίκη. Στο γήπεδο θα υπάρχει πολύς κόσμος και οι Πατρινοί πρέπει να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους με ομάδες που είναι στα μέτρα τους αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ολυμπιακός

Εντάξει ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι για 1,05 το διπλό….Γι αυτό και θα ποντάρω στο να πάρει έστω ένα σετ η ομάδα του Έβρου. Ο Ολυμπιακός και σήμερα δεν θα έχει τον Φιλίποφ και γενικά δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Το να χάσει έστω ένα σετ το θεωρώ λογικό και η απόδοση(2.50)είναι τεράστια.

Πρίμπραμ-Καρλόβασκο

Η Πρίμπραμ έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα την χρονιά και ειδικά στην θέση του πασαδόρου αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα οι γηπεδούχοι. Σήμερα η ποιοτική ομάδα της Καρλοβάσκο περιμένω να έχει ένα εύκολο απόγευμα και να πάρουν οι φιλοξενούμενοι το καθαρό τρίποντο.

Ζλιν-Μπουντεγιόβιτσε

Η τέταρτη μας σημερινή επιλογή είναι επιλογή ρίσκου αλλά αξίζει να ποντάρουμε στον άσσο. Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια και ο άσσος θα έπρεπε να πληρώνει μικρότερη απόδοση. Η Ζλιν μέσα στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και περιμένω σήμερα να δυσκολέψει πάρα πολύ την Μπουντεγιόβιτσε.

Μην ξεχνάμε ότι η Ζλιν μέσα στην έδρα της πριν 20 μέρες κέρδισε την Καρλόβασκο…Η Μπουντεγίοβιτσε ξεκίνησε μεν εντυπωσιακά την χρονιά αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πάει τραίνο ως το τέλος. Σήμερα πιστεύω ίσως ήρθε η ώρα να κάνουν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ                                               1 (1.45)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        1 με +2.5 σετ (2.50)

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΚΑΡΛΟΒΑΣΚΟ                               2 με -1.5 σετ (1.50)

ΖΛΙΝ – ΜΠΟΝΤΕΓΙΟΒΙΤΣΕ                                                1 (4.50)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.