BETOSFAIRA

Πάμε ταμείο με Τσεχία

Πάμε ταμείο με Τσεχία

Καλημέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Σάββατο σήμερα και υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Τσεχίας που πιστεύω μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο…

Μπρνο – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε (Πρωτάθλημα Τσεχίας)

Μένουν 4 αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και η Μπουντεγιόβιτσε κρατάει αυτή την στιγμή την πρώτη θέση που θα την οδηγήσει στα πλει-οφ με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ως τους τελικούς. Θεωρώ ό,τι το κίνητρο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μονόπλευρο και οι φιλοξενούμενοι δίνουν ένα must win παιχνίδι και δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες αφού η Λίμπερετς καραδοκεί σε απόσταση μόλις δύο βαθμών..

Από την άλλη η Μπρνο έχει δείξει ότι στα παιχνίδια κόντρα σε Λίμπερετς και Μπουνεγιόβιτσε δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και χάνει εύκολα φέτος από τις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Επίσης δύσκολα να καταφέρει κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση που κρατάει αυτή την στιγμή η ομάδα της Μπρνο.

Ακόμα και να κερδίσει σήμερα την άλλη αγωνιστική πάει μέσα στην Καρλόβασκο και λογικά θα γνωρίσει την ήττα. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα αλλά και το κίνητρο της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Πρίμπραμ – Μπενάτκι (Πρωτάθλημα Τσεχίας)

Μεγάλος αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τις δύο ομάδες τις θεωρώ ισάξιες αλλά η εκτός έδρας ανυπαρξία της Μπενάτκι με οδηγεί στον άσσο.

Η Μπενάτκι έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 5 Δεκεμβρίου όταν κέρδισε μέσα στην χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος την Ούστι και συνολικά μετράει μόλις δύο νίκες σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Στον πρώτο γύρο η Πρίμπραμ κέρδισε με 2-3 σετ. Περιμένω σήμερα οι γηπεδούχοι να κάνουν μια πειστική εμφάνιση και να πάρουν μία σημαντική νίκη που θα τους ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογία.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπρνο – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε 2 (1,80)

Πρίμπραμ – Μπενάτκι 1 (1,61)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.