Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανάκριβο το ψωμί για τον ΠΑΟΚ!

Πανάκριβο το ψωμί για τον ΠΑΟΚ!

Με πρόστιμο 750 ευρώ (κατά συγχώνευση), τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή της ΕΣΑΠ, ο ΠΑΟΚ, λόγω της ρίψη κομματιών ψωμιού από τους οπαδούς του «δικεφάλου» στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά το τέλος του τρίτου ημιτελικού (11/4) που έληξε με 2-3 υπέρ των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η απόφαση του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της Volleyleague:

«Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνα και της έκθεσης κομισάριου του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός της 11ης Απριλίου 2016 (3ος ημιτελικός πλέι οφ) και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του εγκαλουμένου ΤΑΑ που αναπτύχθηκαν προφορικώς από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, επιβάλλει:

1.Στο ΤΑΑ ΑΣ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 500 € για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη κομματιών ψωμιού στην πλευρά της αντιπάλου ομάδας, αρ. 17 § 2Α περ. β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ)

2.Χρηματικό πρόστιμο 500 € λόγω ομαδικών υβριστικών συνθημάτων κατά αθλητή (αρ. 17 § 2Α περ. β και 26 § 5 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ) και συνολικά, κατά συγχώνευση των ανωτέρω ποινών, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ το χρηματικό πρόστιμο των επτακοσίων πενήντα (750) ευρώ.»