PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Με έδρα Χολαργό και προπονήσεις στην Κοκκινιά!

Παναθηναϊκός: Με έδρα Χολαργό και προπονήσεις στην Κοκκινιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet.gr, η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιεί το κλειστό του Χολαργού ως έδρα για τις αναμετρήσεις της Preleague ενώ κατάφερε να κλείσει το κλειστό της Κοκκινιάς στο Μαρούσι ως το προπονητήριο προκειμένου απερίσπαστη να προετοιμάζεται εκεί.

Το ζήτημα της έδρας ήταν και θα παραμένει τεράστιο για τα σωματεία, πόσο μάλλον για τα σωματείο μεγέθους όπως ο Παναθηναϊκός. Οι δυσκολίες είναι πολλές και όλο το καλοκαίρι η διοίκηση των “πρασίνων” έχει ενδελεχώς ψάξει λύσεις με στόχο οι ομάδες βόλεϊ να έχουν λειτουργικές έδρες τόσο για να γίνεται σε άριστες συνθήκες οι προπονήσεις, όσο και για να διευκολύνουν το φίλαθλο κόσμο.

Η χρονιά μπορεί να είναι μεταβατική για το βόλεϊ γυναικών του αθηναϊκού συλλόγου που επιθυμεί να ανέβει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία, όμως η Preleague είναι μια δύσκολη κατηγορία -έτσι όπως εξελίχτηκε με βάση τα δεδομένα της Ομοσπονδίας- με τρεις μεγάλες ομάδες (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) να θέλουν διακαώς και να έχουν επενδύσει σε αυτό ώστε να ανέβουν στην Α1!

Για το λόγο αυτό η έδρα των αγώνων θα είναι αυτή του κλειστού του Χολαργού, την οποία ο Παναθηναϊκός την κοιτούσε τα τελευταία χρονιά για τα τμήματα βόλεϊ χωρίς να επιτύχει κάποιο deal. Φέτος, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού έτρεξαν το θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά. Η περιοχή του Χολαργού θεωρείται μια περιοχή… “πράσινη” και το μόνο βέβαιο είναι ότι η ομάδα θα αγωνίζεται σε μια κατάμεστη έδρα.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε και με το Δήμο Αμαρουσίου για παραχώρηση του Δημοτικού κλειστού της Κοκκινιάς για προπονητική χρήση προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κλειστό “Παύλος Γιαννακόπουλος” για προπονήσεις άλλων τμημάτων, αλλά και για να προπονείται η ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.

Τέλος, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν εφησυχάζουν διευρευνόντας και άλλες λύσεις στο γηπεδικό ενώ ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα προκειμένου να τεθούν στην κυκλοφορία τα διαρκείας των τμημάτων.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...