Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: «Επανάληψη από το 13-11 και με δικό μας τάραφλεξ»

Παναθηναϊκός: «Επανάληψη από το 13-11 και με δικό μας τάραφλεξ»

Με νέα ανακοίνωση απάντησε ο Παναθηναϊκός στην πρόταση του Ολυμπιακού για επανάληψη του αγώνα, όπου ζητά την επανάληψη του παιχνιδιού από το 13-11 με γυναικόπαιδα ενώ για το τάραφλεξ σχολιάζουν ότι “θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:

“Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί  στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε  λοιπόν  να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο  13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μ”ας…

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...