Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός: «Επανάληψη από το 13-11 και με δικό μας τάραφλεξ»

pao_osfp_3_18_19

Με νέα ανακοίνωση απάντησε ο Παναθηναϊκός στην πρόταση του Ολυμπιακού για επανάληψη του αγώνα, όπου ζητά την επανάληψη του παιχνιδιού από το 13-11 με γυναικόπαιδα ενώ για το τάραφλεξ σχολιάζουν ότι “θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:

“Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.

Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί  στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.

Απαιτούμε  λοιπόν  να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο  13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μ”ας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ