Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Έτοιμο για… βόλεϊ το κλειστό του Αγίου Θωμά (φωτ)!

Παναθηναϊκός: Έτοιμο για… βόλεϊ το κλειστό του Αγίου Θωμά (φωτ)!

Τη Δευτέρα (19/8) ξεκινά προετοιμασία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στη νέα έδρα ενόψει της σεζόν 2019-20 το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι!

Η διοίκηση των “πρασίνων” μαζί με τους υπευθύνους των δυο αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ (ανδρών και γυναικών) έχουν κάνει το δικό τους αγώνα δρόμου προκειμένου το… μπασκετικό μέχρι πρότινος κλειστό να μεταμορφωθεί (και) σε βολεϊκό!

Έτσι όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Volleyplanet.gr όχι μόνο ανοίχτηκαν οι τρύπες προκειμένου να τοποθετηθούν οι στύλοι αλλά ήδη βάφτηκε ομοιόμορφα για να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών σύμφωνα και με την προκήρυξη.

Από εκεί και πέρα, η είσοδος του Παναθηναϊκού στο κλειστό αποτελεί από μόνη της εγγύηση για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση των χώρων (αποδυτήρια κλπ) αφού οι ‘πράσινοι’ θέλουν να κάνουν μια πραγματική έδρα “στολίδι” τον Άγιο Θωμά.

agios+thomas

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...