Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Παναθηναϊκός-Κηφισιά στον τελικό του τουρνουά «Γ.Κόζης»

Παναθηναϊκός-Κηφισιά στον τελικό του τουρνουά «Γ.Κόζης»
Παναθηναϊκός και Α.Ο.Π.Κηφισιάς νίκησαν στους ημιτελικούς αγώνες του τουρνουά «Γιώργος Κόζης» που διεξάγεται στην Πάτρα με διοργανώτρια την Ε.Α.Πατρών και θα βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου  (15.00).

Το τουρνουά είναι στη μνήμη του αείμνηστου παράγοντα της πατρινής ομάδας. Πριν την έναρξη του τουρνουά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στα δύο παιδιά του Γιώργου Κόζη, της Φραντζέσκας και του Δημήτρη που μάλιστα αγωνίζεται λίμπερο στην ΕΑΠ.

Στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 σετ τον Ηρακλή, ο οποίος αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ στο τάι μπρέικ δεν τα κατάφερε με τους “πράσινους” να παίρνουν με 15-7 το σετ.

Ηρακλής – Παναθηναϊκός 2-3

Τα σετ: 25-22, 22-25, 25-12, 17-25, 07-15

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Ορφανός): Κλίντι Ρίου, Φέργκιουσον, Ντίνας, Αρμενάκης, Προύσαλης, Μούχλιας / Μπουράκης (λ), Καλαϊτζίδης (λ), Τζιουμάκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημ. Ανδρεόπουλος): Πανταλέων, Πελεκούδας, Γιορντάνοφ, Γιάκομπσεν, Χαρ. Ανδρεόπουλος, Ράπτης / Ζήσης (λ), Πεντίδης, Γαλιώτος.

Στον τελικό που θα γίνει αύριο Σάββατο στις 15.00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς που στον άλλο ημιτελικό νίκησε την Ε.Α.Πατρών με 3-0 σετ.

Στο μικρό τελικό στις 13.00 θα παίξουν ο Ηρακλής με την Ε.Α.Πατρών που τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται στην Α2 ανδρών.