Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός: Πρώτο ξεμούδιασμα στο νέο «σπίτι» (φωτ.)

Παναθηναϊκός: Πρώτο ξεμούδιασμα στο νέο «σπίτι» (φωτ.)

Πρώτη επίσημη προπόνηση για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στη νέα έδρα, το κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ένα πρώτο ξεμούδιασμα για την προετοιμασία που ξεκινάει για τη νέα σεζόν με πολλά γνώριμα πρόσωπα αφού ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον βασικό του κορμό αλλά και με διάθεση από όλους η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και αντάξια της ιστορίας του τμήματος.

Ο προπονητής Κυριάκος Καμπερίδης έχει στη διάθεσή του τις Όλγα Βεργίδου, Αθηνά Βογιατζόγλου, Σοφία Κοσμά, Νάσια Φακοπουλίδου, Μαριάννα Τσιούχα, Ηλιόνη Κελεσίδη, Έμιλυ Κωνσταντέλου, Πέννυ Ρόγκα και Εβίτα Λεωνίδου.

Διακαιολογημένα απούσες  οι διεθνείς Μαρία Οικονομίδου και Άννα Καλαντάντζε που βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωβόλεϊ, καθώς και η Μόνικα Πότοκαρ που επίσης έχει υποχρεώσεις στην ίδια διοργάνωση με τον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σλοβενίας.

Διπλές  προπονήσεις στο κλειστό του Αγίου Θωμά για τις επόμενες δύο εβδομάδες περιλαμβάνει το μενού ενώ ήδη οι αθλήτριες πέρασαν τα εργομετρικά και τα αιματολογικα τεστ.

pao2019a

Καμπερίδης: «Το πρωτάθλημα με το υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια»

«Πέρυσι ήταν μια διαφορετική σεζόν για εμάς  και φέτος επανήλθαμε στην κατηγορία που ανήκει ο Σύλλογος. Αναμφίβολα ο αγωνιστικός μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ στη ψηλότερη δυνατή θέση και μετά να διεκδικήσουμε ότι το δυνατόν καλύτερο  ενώ στόχος είναι να μπορέσουμε να φτάσουμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Εμείς ενισχυθήκαμε σημαντικά ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ενισχύθηκαν πάρα πολύ οι περισσότερες ομάδες και θεωρώ ότι θα είναι το πρωτάθλημα με το υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Σχετικά με τη νέα μας έδρα δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα όπλο μας , όμως αυτό προϋποθέτει να έχουμε την ικανότητα να παίρνουμε ώθηση από τον κόσμο και να μην γεμίζουμε άγχος».

vergidou
pao_fakopoulidou

ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...