Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πάνε» και οι Μερτέκη, Καββαδία

«Πάνε» και οι Μερτέκη, Καββαδία

Δύο ακόμη παίκτριες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από τη γυναικεία ομάδα του “τριφυλλιού” που όντας “ακυβέρνητο” μοιάζει να θαλασσοδέρνεται και να εκπέμπει S.O.S.

Και οι δύο διεθνείς άσοι που μέχρι τη ύστατη ώρα ήλπιζαν στις όποιες διοικητικές εξελίξεις θα μπορούσαν να τις πείσουν να παραμείνουν στα “πράσινα”, αναζητούν πλέον την τύχη τους σε άλλες ομάδες,. Κάτι που ενδεχομένως θα συμβεί σύντομα και με άλλες παίκτριες, μολονότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Volleyplanet στο πράσινο στρατόπεδ γίνονται ζυμώσεις, προκειμένου να υπάρξει διοίκηση Πρωτοδικείου και ενδέχεται τα προσεχή 24ωρα να υπάρχουν και νεότερες εξελίξεις.

Η Άντζελα Καββαδία, ένα χρόνο πριν κλείσει το τριετές της συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ξεκινάει τις συζητήσεις με ομάδες, ενώ η Ευαγγελία Μερτέκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιων ομάδων, με το δελτίο της στο χέρι, ετοιμάζεται να “ανοίξει τα φτερά” της για το εξωτερικό.

Διαβάστε το συγκινητικό αποχαιρετισμό της Καββαδία στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook

“Μετά από 5 χρόνια παρουσίας μου σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο, ήρθε ο καιρός για ένα προσωρινό αποχαιρετισμό. Στο διάστημα αυτό έζησα απίστευτες στιγμές και πολλά έντονα συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να είναι πάντα εκεί και να μας εμψυχώνει. Στα εύκολα και στα δύσκολα μαζί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την ενέργεια που μας έδιναν κάθε αγώνα καθώς και την στήριξη που είχαμε από αυτούς.
Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ με το τριφύλλι και πίστεψε σε έμενα. Ειδικά στους δύο ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα, τον Σπύρο Χουντουμάδη και τον Τάκη Μαλακατέ. Ένα “ευχαριστώ” θέλω να πω και σε όλες τις συμπαίκτριες μου που παίξαμε μαζί αυτά τα πέντε χρόνια.

Ελπίζω να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον…”