A2

Πανερυθραϊκός των εκπλήξεων

Πανερυθραϊκός των εκπλήξεων

Η εντυπωσιακή νίκη του Πανερυθραϊκού στην Κρήτη επί του ΟΦΗ, το νικηφόρο πέρασμα της Νίκης Αιγινίου από την Πάτρα κόντρα στην ΕΑΠ, αλλά και οι νίκες για Νέστωρα και Πήγασο Πολίχνης ξεχωρίζουν στους Ομίλους της Α2 των ανδρών και την 13η αγωνιστική.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Πανερυθραϊκός έκανε την έκπληξη της 13ης αγωνιστικής στον 1ο υποόμιλο του Α Ομίλου καθώς με το 3-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη κατακτώντας το τρίποντο.

Μια νίκη που εκμεταλλεύθηκε η Παλλήνη που με το 3-0 κόντρα στον Μίλωνα μείωσε πλέον την διαφορά της στον πόντο με τους «ασπρόμαυρους» της Κρήτης και έβαλε φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ –Α ΟΜΙΛΟΥ

ΟΦΗ –ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1-3

ΠΑΛΛΗΝΗ – ΜΙΛΩΝΑΣ 3-0

Προχωρά αήττητος ο Εθνικός

Στο 2ο υποόμιλο του Α Ομίλου εύκολο απόγευμα είχαν Εθνικός, Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης καθώς προχώρησαν με τρίποντο νικώντας Κω, Μυτιλήνη και Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας αντίστοιχα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα είχαμε στον 1ο υποόμιλο του Β Ομίλου καθώς είχαμε ανατροπές και εκπλήξεις. ΄

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ – Α ΟΜΙΛΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΚΩ 3-0

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-3

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ– ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-3

Τρίποντο τίτλου για Νίκη Αιγινίου

Νίκη κορυφής πανηγύρισε στην Πάτρα η Νίκη Αιγινίου και με το 3-0 επί της ΕΑΠ έδειξε πως είναι έτοιμη να πάει στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών για να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α1.  Έτσι η ομάδα της Κατερίνης εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρεπό της Ολυμπιάδας ανεβάζοντας πλέον την μεταξύ τους διαφορά στους 7 βαθμούς «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την πρώτη θέση.

Ο ΣΠΑ Καρδίτσας αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον Απόλλων Πατρών στο ντέρμπι της παραμονής στο τέλος με το 3-2 πήρε τη πολύτιμη νίκη κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Μια νίκη που αφήνει τον Απόλλωνα στην προτελευταία θέση κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την σωτηρία του.

Νίκη γοήτρου επί του Άρη πανηγύρισε και ο Πήγασος Κοζάνη ο οποίος με το 3-1 επί του Άρη έκανε την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα παραμένοντας ωστόσο ουραγός της βαθμολογίας.

Τρίποντο που τον κρατά μακριά από μπελάδες πήρε στην Ορεστιάδα ο Άθλος και με το 3-0 επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων  έπιασε τον Άρη στην  5 θέση και μείωσε την διαφορά του στον πόντο με τους «πράσινους» της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ –Β ΟΜΙΛΟΥ

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 0-3

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 3-2

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ –ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΡΗΣ 3-1

Χέρι –χέρι Νέστωρας και Πήγασος Πολίχνης

Στον 2ο υποόμιλο του Β Ομίλου το ράλι μεταξύ Νέστωρα και Πήγασου Πολίχνης συνεχίζεται καθώς αμφότεροι προχώρησαν με τρίποντες νίκες επί Περσέα και Αίαντα Ευόσμου παραμένοντας αναλλοίωτη η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με νίκες συνέχισαν και οι ΑΕ Κομοτηνής και ΧΑΝΘ επικρατώντας με 3-0 επί Σερρών και Μακεδονικού αντίστοιχα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΥΠΟΟΜΙΛΟΥ –Β ΟΜΙΛΟΥ

ΠΕΡΣΕΑΣ – ΝΕΣΤΩΡ 0-3

ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ- ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 0-3

ΜΓΣΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ – ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ 0-3

ΧΑΝΘ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 3-0

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...