LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Πανηγυρική δικαίωση Χαλκίδας

Πανηγυρική δικαίωση Χαλκίδας

Άσπρος καπνός από το ΑΣΕΑΔ που μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα έβγαλε απόφαση για το θέμα του League Cup Νίκος Σαμαράς δικαιώνοντας απόλυτα τον Ηρακλή Χαλκίδας που θα δώσει κανονικά το παρών στο Final 4 της διοργάνωσης…

Ώρα δικαίωσης για τον Ηρακλή Χαλκίδα. Το ΑΣΕΑΔ φρόντισε να ανακοινώσει την απόφασή του δικαιώνοντας τους “κυανόλευκους” της Χαλκίδας που κερδίζουν πλέον την πρόκρισή τους στο Final 4 του League Cup.

Μια απόφαση που δημιουργεί νέα δεδομένα για την ΕΣΑΠ που πλέον ψάχνει να βρει λύση με το θέμα του Final 4 που αρχικά ήταν να φιλοξενηθεί στην Σύρο.

Απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δεν έχει σχέση με την αρχική γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας της ΕΣΑΠ, αλλα ουσιαστικά ακυρώνει την προηγούμενη απόφαση της διοργανώτρια Αρχής.

Έτσι εκτός απο ενδεχόμενη αλλαγή έδρας θα πρέπει να αποφασιστεί εκ νέου αλλαγή ημερομηνιών. Και αυτό γιατί στις 3-4 Μαρτίου όπου ανακοινώθηκε να διεξαχθεί το Final 4 είναι προγραμματισμένο και το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών και επομένως αναμένεται νέα ανακοίνωση ημερομηνιών από την ΕΣΑΠ με επικρατέστερη αυτή στις 24-25 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η