Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανναξιακός ΑΟΝ: Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Πανναξιακός ΑΟΝ: Δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Για ακόμα μια φορά ο Πανναξιακός ΑΟΝ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με την πρωτοβουλία του να στηρίξει από κοινού με τον ΑΠ..Α.Σ Νάξου ‘τα Φανάρια’ τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα πο δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. και ο ΑΠ.Α.Σ Νάξου «τα Φανάρια» δείχνουν ακόμη μια φορά το ανθρώπινο τους πρόσωπο και στέκονται κοντά στους πολίτες της Καρδίτσας, που δοκιμάστηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες.

Με πρωτοβουλία των Δ.Σ των Συλλόγων και στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών συγκεντρώνεται από σήμερα Τετάρτη 23/9 και έως την ερχόμενη Δευτέρα 28/9 ανθρωπιστική βοήθεια.

Ειδικότερα, όσοι πολίτες θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρνουν στο Δ.Α.Κ Νάξου «Δ. Περιστεράκης» στη Χώρα της Νάξου και ώρες 19:00-21:00, τρόφιμα μακράς ανάλωσης (ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, όσπρια, ζάχαρη, αλεύρι, κονσέρβες, μπισκότα, κρουασάν), αλλά και μωρομάντηλα, γραφική ύλη, χαρτικά, (τετράδια, μολύβια , στυλό κλπ.).

Αυτές τις ώρες η μικρή συνεισφορά στους πληγέντες του νομού Καρδίτσας συμβάλλει σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς.

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων

Πανναξιακού Α.Ο.Ν. & ΑΠ.Α.Σ Νάξου «τα Φανάρια»



ΑΓΩΝΕΣ
16/03/2024

Σε τροχιά πλέι οφ ο Ηλυσιακός

Σε θέση πλέι οφ βρίσκεται ο Ηλυσιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ στην έδρα του Απολλώνιου και με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 25, ισοβαθμώντας...