Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανναξιακός : «Από Final 4 λείπω σπάνια»

paon_t_shirts_f4

Οι προετοιμασίες του Πανναξιακού για την 5η του συμμετοχή σε Final 4 Κυπέλλου ξεκίνησαν ήδη, με τους διοικούντες της ομάδας να έχουν σχεδιάσει τα συλλεκτικά  t-shirts που θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Μαρτίου και αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις στις Σέρρες.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ

Πιστός στο ραντεβού του με το Final 4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα συμμετέχει για 5η φορά στην ιστορία του στην τελικά φάση του θεσμού.

Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, θα κυκλοφορήσουν συλλεκτικά t-shirts για την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών και θα είναι διαθέσιμα από τις 29 Μαρτίου 2019.

Με κύριο χρώμα το French Navy και με χορηγό το εστιατόριο TORTUGA τα νέα συλλεκτικά μπλουζάκια του Πανναξιακού δίνουν έμφαση στην αγάπη του κόσμου της Νάξου προς την ομάδα που κάνει υπερήφανο όλο το νησί με το σύνθημα στην μπροστινή όψη «ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΝΝΑΞΑ ΠΟΣΟ Σ’ΑΓΑΠΩ»

Στην πίσω όψη τονίζεται η συνεχόμενη παρουσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στον θεσμό με το moto «ΑΠΟ FINAL 4 ΛΕΙΠΩ ΣΠΑΝΙΑ» καθώς στα 6 χρόνια που ο Πανναξιακός πρωταγωνιστεί στην Α1 η μόνη χρονιά που απουσίασε από την τελική φάση ήταν το 2016 στο final 4 της Χίου.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα μέρη και ο τρόπος που μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τα αποκτήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ