Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πανναξιακός : «Η στήριξη των φιλάθλων πηγή δύναμης για την ομάδα»

Πανναξιακός : «Η στήριξη των φιλάθλων πηγή δύναμης για την ομάδα»

Η παρουσία του κόσμου του Πανναξιακού ήταν εντυπωσιακή στον ντέρμπι των Κυκλάδων κόντρα στην Σαντορίνη και παρά το αρνητικό αποτέλεσμα η διοίκηση των “κυανοκίτρινων” με ανακοίνωσή που εξέδωσε ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την παρουσία του στο γήπεδο και τους καλεί να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα σε κάθε της παιχνίδια για την οδηγήσε μεγάλες νίκες…

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Η διοίκηση του Πανναξιακού επιθυμεί να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της Νάξου για την πολυπληθή παρουσία του και την πολύ θερμή συμπαράστασή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Α.Ο. Θήρας.

Η στήριξη των φιλάθλων μας αποτελεί πηγή δύναμης για το τεχνικό επιτελείο, και τις αθλήτριες των ομάδων μας. Επίσης είναι ηθική επιβράβευση για τα μέλη του ΔΣ του σωματείου, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για τη δημιουργία ομάδας που αποτελεί διαφήμιση για το νησί μας, πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία μας και ένα μέσο διασκέδασης-αξιοποίησης του ελεύθερου τους χρόνου, για όλους του κατοίκους του νησιού μας, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και δεν τελειώνει σε μία νίκη ή μία ήττα καλούμε το φίλαθλο κοινό να επαναλάβει την μαζική και ένθερμη παρουσία του στο κλειστό της Νάξου σε κάθε εντός έδρας αγώνα και να «οδηγήσει» την ομάδα μας σε μεγάλες νίκες».

Η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ