Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πανταλέων: «Από τα πλέι άουτ επιστρέψαμε μέσα σε δυο χρόνια στους τελικούς»

Πανταλέων: «Από τα πλέι άουτ επιστρέψαμε μέσα σε δυο χρόνια στους τελικούς»
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρηε Πανταλέων μετά την πρόκριση του τριφυλλιύ στους τελικούς της Volley League μετά από 10 χρόνια μίλησε για την επιστροφή του συλλόγου στη διεκδίκηση τίτλων ενώ στάθηκε στις προσεχείς εκλογές του Ομίλου, προτρέποντας τους φίλους της ομάδας να γραφτούν μέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων δήλωσε: «Μετά από πολλά χρόνια ξαναπαίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Μακάρι να φιλοξενείται βόλεϊ κάθε χρόνο σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Η ομάδα μας επιστρέφει σε τελικούς μετά από 10 χρόνια. Πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα πριν δύο χρόνια τελικό πλέι άουτ για να σώσει την κατηγορία. Μέσα σε δύο χρόνια επέστρεψε στους τελικούς και την κατάκτηση τίτλων. Ένα γκρουπ ανθρώπων δίνουν αγάπη και συναίσθημα στον σύλλογο και μόλις βρέθηκε η διοικητική σταθερότητα ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη συνέχεια και τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται πλήρης και έχει το πλεονέκτημα έδρας. Η πιο σημαντική υπόθεση για τον Παναθηναϊκό πριν και τους τελικούς είναι στις εκλογές του Ερασιτέχνη που είναι την Τρίτη να βρεθούν 50 χιλιάδες Παναθηναϊκοί από τα εκατομμύρια των οπαδών και να γραφτούν μέλη. Μόνο έτσι ο σύλλογος θα είναι αυτάρκης και πρωταθλητής και σε όλα τα σπορ. Θα διεκδικεί ακόμη και ευρωπαϊκούς τίτλους. Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν 50 χιλιάδες άνθρωποι που αγαπούν τον Παναθηναϊκό και δεν μπορούν να γραφτούν μέλη στον σύλλογο. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Η ομάδα του βόλεϊ έχει να δώσει πολλά και το έχει αποδείξει. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες στους τελικούς να ευχαριστηθεί ο κόσμος βόλεϊ και να κερδίσει το άθλημα».