A2

«Πάνθηρας» η Καρπουζά

«Πάνθηρας» η Καρπουζά

Η Άννα Καρπουζά θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας του Πανιωνίου στην Pre League, με τον Ιστορικό να ανακοινώνει την απόκτηση της 27χρονης διαγώνιου…

Την φανέλα με τα «κυανέρυθρα» θα φορά την φετινή χρονιά η Άννα Καρπουζά. Η έμπειρη διαγώνιος συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση φιλοδοξώντας να οδηγήσει τον Πανιώνιο στην μεγάλη κατηγορία.

Η αθλήτρια ως παίκτρια του Ιστορικού δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που για την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζομαι για την ομάδα του Πανιωνίου. Ευχαριστώ το Σωματείο και την προπονήτρια που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι σε εμένα και τις συναθλήτριές μου να έχουμε μία χρονιά με υγεία και σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων μας».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την διαγώνιο Άννα Καρπουζά.

Η Άννα Καρπουζά είναι γεννημένη το 1990 στα Χανιά και έχει αγωνιστεί σε Πανχανιακό, Κένταυρο Χανίων, Παναθηναϊκό, Κτησιφών Παιανίας, Πανναξιακό και Α.Ο. Θήρας.

Της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...