Α2 ΑΝΔΡΩΝ

«Πάνθηρας» ο Τσέργας

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÅÁ ÐÁÔÑÙÍ (ÊÕÐÅËËÏ 2008 / ÖÁÉÍÁË ÅÉÔ 2009)

Στα έμπειρα χέρια του Σωτήρη Τσέργα βρήκε τον «μαέστρο» του για την επόμενη χρονιά ο Πανιώνιος, καθώς ο 37χρονος πασαδόρος συμφώνησε με τους «κυανέρυθρους» και θα τους ενισχύσει στην προσπάθειά τους στην Α2.

Την φανέλα του Πανιωνίου θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 ο Σωτήρης Τσέργας καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και τις επόμενες ημέρες αναμένετε να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί και επίσημα από την διοίκηση του Ιστορικού.

Η μεταγραφή του Τσέργα στον Πανιώνιο αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που αυτόματα τις αλλάζει επίπεδο και δείχνει την πρόθεση της διοίκησης να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα στην Α2 που με την βοήθεια του κόσμου της να μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Ο Πανιώνιος θα είναι ο 10ος σταθμός στην καριέρα του Τσέργα ο οποίος ξεκίνησε από την Φιλία Ηλιούπολης και εν συνεχεία φόρεσε τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Παγκρατίου, του Πανελληνίου, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Φοίνικα Σύρου, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τον Κύζικο Νέας Περάμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ