A2

Πάνθηρες στην Κόρινθο

Πάνθηρες στην Κόρινθο

Τη νίκη με 3-0 (25-10, 25-20, 25-22) απέναντι στην Κόρινθο πανηγύρισε ο Πανιώνιος που έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο η προετοιμασία του εν όψει Pre League.

Με τι νίκη στις αποσκευές επέστρεψε από την Κόρινθο ο Πανιώνιος καθώς επικράτησε με 3-0 επί των νεοφώτιστων ικανοποιώντας με την εμφάνισή του την Μαρία Καλαρά που είδε τις αθλήτριές της να βγάζουν στο γήπεδο πολλά από αυτά που τις ζήτησε και θέλει να βλέπει.

Οι «κυανόλευκες» αγωνίστηκαν χωρίς την Ευθυμίου, ενώ από την πλευρά της η Κόρινθος του Γιώργου Μπούκουρα παρουσιάστηκε χωρίς την Μπούκουρα ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και αποχώρησε και η Πατεράκη χωρίς όμως η κατάστασή της να χρίζει ιδιαίτερης ανησυχίας.

Παρά το γεγονός πως ο αγώνας έγινε νωρίς το μεσημέρι ο κόσμος της Κορίνθου για μια ακόμη φορά στήριξε τις «ερυθρόλευκες» και γέμισε το γήπεδο αποδεικνύοντας πως στη φετινή Α1 θα είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...